March 9, 2011

Alhamdulillah...Ada rezeki dari Nuffang!!

Alhamdulillah...syukur dan terima kasih Nuffnang for the new BE...walaupun satu je,but still it's a rezeki right??
Dari malam tadi mama dah nampak iklan tu menari-nari je kat Leaderboard atas blog ini...
Soooo,sesaje bukak account Nuffnang hari ni...
Tengok2 ada new BE...pengganti BE yang sebelum ni dah jadi ME pun...
Bolehlah..walaupun satu...janji masyuk yerrr...rezeki tu,wajib bersyukur...

Thank Nuffnang for the new BE...
Hopefully there are more to come appear in this blog...

Syukur Alhamdulillah atas rezeki yang tak dijangka ini...

And this is special thanks from Rizqullah...

Thank you Nuffnang for giving me the BE...
Nanti kalau ada lagi...running lagi kat sini yer...
Boleh mama saya tolong promokan sesambil dia berbelog...

Okay..just a simple one je malam ni...ni mama tengah tunggu Rizqullah balik dari amik Pak Su balik tuisyen...haih,ini budak keluar tak minta izin mama dia ek...piap karang baru tahu...ehehehe...

Again...a very thanks to Nuffnang again for the new BE this round...
Ermmmm,campaign pun banyak je running kat sini...hehehe...
Berseri blog ini dengan semua iklan yang ada ini...

Till my next update...selamat malam buat semua...

Tengoklah kalau rajin tengah malam sikit mama post entry lagi...

Selamat beristirehat buat semua...

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Jelesnyaaaa k.atie tgk..hihi.k.atie pon semua BE dah jadi ME...sedihnyaaa...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

This month belum masuk BE baru.. takpe la.. still ada BE yg last month berjuang. apapun tahniah. rezeki tu

NUFFNANG TOUCHING DENGAN HEARTBEAT???

Maslina Roslan said...

Kak Atie,

Alahai...ciput je tu...huhuhu..ada orang berkepuk-kepuk dapat...tapi tetap bersyukur dengan rezeki ini...amin...

Maslina Roslan said...

Lekat Lekit,

Insyaallah ada tu nanti...sabar menanti ek..akak ni pun dah lama x dapat BE...sbb malas jaga traffic...

 
Real Time Web Analytics