March 15, 2011

Errrrrkkk....sudah 887 follower ke??

Ini entry bukan nak riak atau hape....an appreciation to all follower yang sudi follow blog nukilan hati seorang isteri dan ibu...dan jugak melihat tumbesaran seorang anak kecil yang dibesarkan tanpa ayah selalu di sisi...


Hohohoho...seharian nih mama tak bukak blog...bukak2 tengok ada 887 follower dah...baru ingat nak buat giveaway buat follower yang ke 888...tapi nampaknya...cam terpaksa berkubur jelah harapan itu....maybe next number 999...**eceh,macam ramai sangat yang nak follow blog tak famous mana ni...mama Rizqullah sila jangan nak perasaan lebih yerrrrrr...sila berpijak di bumi yang nyata...**

Alhamdulillah,walaupun baru setahun je mama berbelog dan bercerita saban hari tentang aktiviti kami sekeluarga dan progress tumbesaran Rizqullah di sini buat tatapan Rizqullah di kemudian hari...tapi semangat ini kian naik sbb ramai yang follow blog ciput ini...terima kasih diucapkan buat anda semua kerana memberikan sokongan buat blog nukilan hati dari seorang ibu,isteri dan anak...

Terima kasih sbb sudi follow blog ini....dan jugak tak lupa yang sudi linkkan blog ini pada blog anda semua....terima kasih yang tak terhingga buat anda...pada sesiapa yang mama Rizqullah tak buat backlink balik...please do drop comment di sini ya...sama2 kita memeriahkan dunia blog ini...

Huuuuuuuuuuuuuuuu....(cara intonasi Sin Chan)
Ramainya yang follow blog mama nih...
Mesti nak baca pasal Rizqullah kaaannn....
Eh...bukan ke???
Nak baca informasi terkini lagi sensasi ke???
Hehehe...nanti Rizqullah suh mama jadi wartawan kepochi ek...
Apapun...Rizqullah pun nak ucapkan terima kasih pada kakak,abang,auntie dan uncle yang sudi baca ayat2 mama saya yang hentah apa2 tu...
Kiss...kiss..buat semuanya...


Okay....just a simple one je petang ni..malam sikit nanti mama share sneak preview Gathering Geng Kapal yang sempat mama dan Rizqullah attend hari ni....buat tatapan ayah yang jauh di seberang laut china selatan sana...untuk pengubat hati dan juga pengubat kerinduan...tapi itulah,gambar mama x banyak...gambar Rizqullah je yang banyak...macam biasa....


Till my next entry...thanks again to all follower...


Love uolls...for giving me some strength to keep continuing blogging and keep writing about Rizqullah...


Have a nice and beautiful day...


**Note : Jangan main hujan yaa...sbb dikatakan hujan asid akan berlaku di Asia kerana nuklear yang meletup di Japan...nauzubillah,semoga kita semua dilindungi oleh Allah swt...**

4 comments:

maszmadi said...

alhamdulillah,

hm, kalu mas buat contest follower ke 999 nanti, x dapat la nak join.. huhu

AiDa AzRyN said...

wah tahniah!!! :D

Maslina Roslan said...

Masz,

Tak tahu lagi ni nak buat ke tidak..huhuhu...macam perasan bagus je kan leh sampai follower sebanyak itu...huhuhu...

**Mas,Sila cubit peha sendiri sampai terjaga dari mimpi**

Maslina Roslan said...

Aida,

Terima kasih pada follower semua...saya hanya berkongsi rasa pada yang sudi baca...:-)

 
Real Time Web Analytics