March 8, 2011

Fun time with dayang and dayung...

Ehehehe...tajuk tak bleh blah je kan??
Apalah dayang dan apalah yang dayungnya...
Ekekekee...
Tak der apa2...just mama nak tepek kat sini kenangan terindah dalam hidup Rizqullah...

After ayah is sailing...Rizqullah life been fulfilled with his dayang2...
Dayang2 a.k.a Makcik2 Rizqullah been a very good helper to mama...
Thanks my dear sister for the help given to me...
Making Rizqullah life more happier and lighten up his life with all the teasing to him...

Dan paling best ialah bila kita ramai2 keluar jenjalan bawak Rizqullah...
Kesian kat si kecik kesayangan kita semua ni asyik terperap kat umah je...
So,ayah..dun worry...Rizqullah has a lot of people especially dayang2 and dayung to take care and loved him as he is...

Dan macam biasa...this is some picture collection yang sempat mama edit dan letakkan di sini buat tatapan anakanda mama di kemudian hari...

Just a note for my dear son...this is all the people who always in your life who always take care of you and love you so much...jadi mama harap Rizqullah will respect them and love them back too...

Mak Lang and Pak Su...
Papan tanda pun boleh jadi tempat posing...

 Mak Teh yang selalu rindukan Rizqullah...
Asal balik umah je abis lebam pipi Rizqullah kena kiss bertalu-talu...

 Photographer in the making...
Mak Lang ngan new DSLR dia..


 Rizqullah missed ayahlah mama...
Kita penah datang sini dengan ayah kannn???


 Rizqullah with mama...
Jalan2 amik angin petang kat Secret Garden,One Utama...


 Pas jalan2...
Kita makan ice-cream duluuuu...


Ini adalah antara activity Rizqullah with dayang2 and dayung...hehehe...eventhough ayah is not around,we still have fun...we are lucky we have them around us...really appriciate and love them so much..walaupun kengkadang tu ada gak mama marah dorang2 ni...maklumlah mama anak sulung dan kak long pada dorang2 ni...tapi mama marah sebab sayang..mama nak masa depan mereka semua cerah seperti mama...kalau boleh biarlah lebih dari mama pun tak per...asalkan niat arwah angku Rizqullah termakbul...semua anak2 dia berjaya dan tak menyusahkan orang...


Okaylah....cukup dulu entry ni..insyaallah,ada masa lagi nanti mama update lagi apa cerita kami bila ayah dah tiada di sisi...ke mana lagi kami lepas ni???


Till my next entry....salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics