March 23, 2011

Heartbeat lah pulaaaaakkkk....

Okay...sesajer je mama nak cuba tepak 'Heartbeat' kat blog ni...
ramai yang cakap berbaloi-baloi tepek heartbeat kat blog...


Okay...mama pun nak cuba jugaklah...
Tengok ada untung kah???
Hehehehehe....
Harap2 adalah untungnya nanti yerrrr...


Pada yang nak tahu apa itu heartbeat...
Leh arr click kat banner yang menari2 kat atas tu dan kat tepi tu...
 Dan bolehlah jugak register dan tepek heartbeat kat blog anda jugak yer...

Yea..yea...kalau dapat banyak dari heartbeat ni nanti...
Leh Rizqullah belikan mama coklat dan bunga tuk hari ibu nanti...
Lagi 2 bulan lebih je kan mama hari ibu nak menjelma...
Dah hampir 2 tahun mama dah jadi mama Rizqullah...
Dan lagi beberapa hari je genap ayah dan mama bercintan-cintun selama 4 tahun...
Kalau ada lebih duit heartbeat ni....
Nanti Rizqullah belikan hadiah tuk mama dan ayah yerrrrr...
Tapi mama...hari Jumaat ni ada sale Mattel kat Atria...
Mama jangan lupa belikan Rizqullah toys yerrrr... 

Okaylah....just a simple one je nih...saja2 letak heartbeat kat sini...tengok camne plak income dari sini...kalau memberansangkan...nanti leh mama canang2kan lagi buat semua blogger tuk tepek di blog memasing....

Pada sesiapa yang nak shopping toys atau barangan Fisher Price dan lain2...
Leh tengok flyer kat bawah ni...

Menarik kannnnn??
Leh shopping kat sini yerrr...gaji pun dah masyukkk kan...
Apa lagiiii,leh  belikan toys tuk anak2 tersayang...
buat mereka gembira...
 
Okaylah...cukup dulu entry kali ni...ini pun mama curi masa sikit update...tadi kat umah x sempat update sbb qada tido...kena rehat sbb malam ni mama Rizqullah jadi burung hantu lagi...esok lusa jadi panda dah...

Till my next entry..salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!
 

3 comments:

ibu qaleesya said...

saya pun dah letak heartbeat

Anur Hafizah Ismael said...

cmne nk buat mas..

xuruargo said...

Gosh, I’ve been looking about this specific topic for about an hour, glad i found it in your website!

online pharmacy

 
Real Time Web Analytics