March 27, 2011

Mattel Warehouse Sale...25-27 March 2011...

Cepat...cepat...siapa yang nak beli toys leh gi ke Mattel warehouse sale kat Atria shopping Center...Jualan berlangsung dari 25-27 March 2011...
Rizqullah ngan mama dah gi petang kelmarin since mama cuti...
So,hari Jumaat yang lepas adalah hari meng'qada' masa yang tidak terluang selama beberapa hari untuk Rizqullah...jadinya,di samping qada masa...mama pun upah Rizqullah hadiah toys sbb beberapa hari kena tido ngan Uci...dekat Suboh hari baru mama balik...

Cian tul dak kecik sorang ni...sabar yer anakku sayang,mama keluar mencari rezeki untuk keluarga kita**persediaan andai apa2 sahaja berlaku di kemudian hari nanti...**...nanti leh mama upah toys manyak2 ek...dan mama dah bayar pun upah kena tinggal abai kali ni dan sesi seterusnya sekali ek...another 2 weeks lagi sekali Rizqullah kena tinggal tido with Uci memalam...mama kena kerja lagi daaaa...


Okay...x mo citer sal kerja mama dah...jom tengok apa yang sempat mama captured during our visit to Mattel Warehouse Sale di Atria on last Friday....yang pasti Rizqullah happy dapat jenjalan ngan mama dan mama pun happy tengok Rizqullah happy...syok dapat spend all the loss time with Rizqullah balik...


Jom layan sat koleksi picas jalan2 release tension dengan bershopping version Rizqullah dan mama...tapi yang manyak untung adalah Rizqullah...banyak toys yang di dapat...


Weee...dapat jenjalan dengan mama...
Mama..ni first time kan Rizqullah sampai Atria???

The warehouse entrance....
Berada di Level 2 Atria...

Rizqullah memulakan ekspedisi mencari mainan yang di kehendaki...
Tawaf dulu sebelum merembat...
Mama follow baik je dari belakang...

Barbie doll...
Macam2 adaaaaaa....

Hot Wheels...
Pun macam2 ada....
Tak lupa jugak Toy Story punya toys pun ada banyak...

Lagi koleksi Barbie yang di jual...

Antara barangan Fisher Price yang ada...
Hari Jumaat lepas ni ada banyak lagi...
Tapi hari Sabtu mama pergi...tengok dah tinggal sikit je...

Hot stuff...tak sempat apa2...
Dah sold out...

Ini pun sama...
Hot Stuff...
Sold out yerrr...kalau nak kena datang tepat kul 10 pagi...
Cegat depan pintu..dorang bukak je terus grab barang yang di kehendaki...

Rizqullah with all the toys yang sempat mama rembat untuk Rizqullah...
**rasa cam nak gi lagi je esok...jadi hadiah tuk baby boy plak...GiveAway??**
Barbie tu mama nak bagi orang yer...
Siapakah yang bertuah itu???
Jeng...jeng....mana tahu,ada GA nanti ke kat blog mama Rizqullah ni...
Tunggukan sahaja yerrrrr...
Yang pasti hadiahnya tertarik dan menarik...

Okay...pada sesiapa yang nak pergi warehousesale ni..bolehlah pergi ek...macam2 ado,yang penting tengok dulu budget anda...memang semua pun macam best je nak beli kat sini...lagi2 tengok Fisher Price yang berbaloi-baloi murah,Hot Wheels,Barbie dan macam2 lagi...haih,sib baik mama Rizqullah x kaki biz blogshop nih...kalau x dah rembat seme barangan FP then jual kat blogshop...perrrrgghh!!!mesti masyukkan???Hmmm..boleh cadangkan usul ni kat ayah kannnn...hahaha..x derlah,cukuplah kerja di Maybank dan tiap bulan 9 tunggu bonus berganda-ganda...**syok kaya kejap...time bonus,time itulah melunaskan segala hutang credit card,pastu tengok balance nangis...sbb tinggal ciput jezzz...**

Hmmm...cukup dulu entry mama Rizqullah tuk malam ni...pada yang nak shopping toys...esok masih ada lagi...nak tahu di mana...cari je kat google..Mattel Warehouse Sale...tak pun,leh click kat sini --> Mattle Warehouse Sale Map

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and pleasent weekend...

**Mama Rizqullah dah kembali ceria...haaaaa,puashati dapat shopping...terapi sungguh shopping toys ni sesambil tengok makbapak dan bebudak memilih toys...tapi terapi paling terbaik adalah tengok Rizqullah senyum dan gembira keriangan coz dapat perhatian dari mama dia...**

11 comments:

Madam Sooyaree said...

Hewah.. borong sakan ye... Atria DJ ke? Dulu aku keje Guardian kat sana, hehee

Marsha said...

Anith nak Barnie tu...hehehe..=)

AAINA said...

rizqullah is sooooooo cute. send my hugs n kisses to him ehh? heee :)

mohamad fitri said...

akak tak pernah kesempatan pg mattel.tapi tgk pic mas ni..macam tak ramai org sangat ek..ingta masa my friend pg dulu..bertolak2 sampai..huhu...bestnya dapat shopping toys.mama wafiy stop jap beli toys..dah pening rumah penuh dgn barang2 wafiy.

liza said...

opsss mas..akak terkomen guna id hubby plak...-liza fitri

Maslina Roslan said...

Huda,

A'ah...Atria tempat ko keje tu arr...hehehe...biasa gak dorang buat sale kat situ..aku suka arr sbb dekat kan ngan umah kita...macam sebelah umah je rasa...hehehe

Maslina Roslan said...

Marsha,

Hehehe...alahai,ye ke???hehehe..tunggu ek kalau2 ada GA nanti...heeeee...

Maslina Roslan said...

Aaina,

Thank dear..ok,akak dah hugs and kiss dia on behalf of you...kalau jumpa kami tegur2 jelah yer..

Maslina Roslan said...

Kak Liza,

Masa jumaat saya gi tu mmg x ramai langsung...sbb gi belah petang...pagi Sabtu saya pergi ramai jugak orang...tapi x derlah sampai tolak2 dan berebut semua...

Kalau pukul 10 pagi mungkin kot...saya gi masa dah reda sikit keadaan...takut anak terpenyek...

Nigina said...

harga dia murah tak .. berbaloi x

Jobless Girl said...

This coming weekend got another Mattel Warehouse sale @ PJ,Menara Lian Hoe. Not sure it is worth to go?

 
Real Time Web Analytics