March 22, 2011

Merindui si dia....

Currently mama ada kat opis lagi nih...tengah tunggu aktiviti load testing start..sesambil tu buat programming...update blog...nak bukak FB...huaaa...sedih dah kena block...pakai HP jelah nak bukak FB...ish,sabor jelah...sib baik HP canggih leh gak surfing FB kat HP nih...

Currently jugak mama tengah rindukan si dia ni...

|

|

|

|

|

|

\/

 
Apalah Rizqullah tengah buat sekarang ni???
 Rindunya kat dia...seharian ni tak jumpa...
Kejap lagi bila mama balik mesti dia dah selamat Zzzzzzzzzzz....

Haiiihhh....rasanya dia rindu tak kat mama sekarang ni??
Tercari-cari tak dia mama malam ni...
 Kesian dia kena tido tanpa mama untuk 3 malam ni...
Sebab mama sangat berdedikasi untuk bekerja...

Tadi call Uci tanya camne demam dia...Uci cakap macam dah ok sikit...
Sebab tadi lunch Uci masakkan dia sup ketam...
Uci suruh Rizqullah minum sup ketam...
Alhamdulillah...nampak macam dah ok tu Uci cakap...

Ya Allah...mama tak tahu nak cakap apa...
Tanpa Uci tolong mama jagakan Rizqullah...mungkin mama huru-hara hidup...
Syukur mama punya mama@ibu yang sangat penyayang dan tak pentingkan diri sendiri...
Inilah sahaja semangat mama ketika sangat memerlukan bantuan...

Mesti ramai yang tertanya kerja apakah mama Rizqullah ni...
Kena balik malam selalu...kena standby bagai dan macam2 lagi...
Mama Rizqullah keje di bahagian IT di Maybank...
Itu je yang mama leh share...so those yang tahu kerja orang IT camne...
Anda tahulah kaaaannnnn...apapun timeline,timeline dan dateline...
Belum lagi production problem,audit dan macam2 lagilah kaaaannn...

Okaylah....ini je sempat mama update malam ni...cerita menarik Rizqullah???
Addaaaaaaa...tapi esok jelah mama update kat sini...

Untuk malam ni...mama nak share perasaan rindu kat my little star di rumah sana...

To ayah...I missed you tooooooo....tapi dah terubat sbb dapat meluahkan perasaan yang emo pada you dan jugak dapat borak berjam-jam lamanya...hujung bulan I nangis tengok bill tepon kita....hehehehe...Jaga diri bebaik di Japan sana,jangan dedahkan diri pada radiasi yang tinggi di sana ya....

Till my next entry...selamat malam buat semua...
Nite..nite dan selamat beristirehat....

6 comments:

dyanie said...

sgt sweet...slmt mlm

. i n n z c h u b b y . said...

moga rizqullah cepat sembuh drp demam tu... amin!!!

Ummi said...

jangan menangis tengok bill..itukan perkara biase..hii..tabah2 selalu ye mas..

Maslina Roslan said...

Dyanie,

Huhuhu...terpaksa tinggalkan dia di rumah bersama uci dia...huhuhu

Maslina Roslan said...

Inn,

Thanks dear...akak pun harap camtu,kesian dia dapat mama cam akak...sibuk je ngan kerja..

Maslina Roslan said...

Ummi,

Hehehe...nangis tengok amount kena bayar tu sungguh unbelievable...hehehe...

 
Real Time Web Analytics