March 21, 2011

New Watermark!!!

Jeng,jeng,jeng....
mama create new watermark lagi untuk gambar2 blog mama nih...
Bukan mama tak der kerja...tapi sesaja je nak tukar new taste...
Next pasni maybe header plak kot nak tukar...
Plan nak tukar template nih...
Tapi cari punya carilah...
Ssetakat ni satu pun tak berkenan lagi template yang baru...

Soooo...kena tunggulah lagi dan terus mencari new template tuk blog ni...
Insyaallah...akan ada perubahan blog ini nanti...

Tapi sebelum tu..mama nak share perubahan watermark yang selalu bertepek megah di setiap picas yang mama letakkan di blog ini...

Ini merupakan watermark yang sebelum ini...


Dan ini pula watermark yang terkini...
Yang telah diubah sedikit...
Tapi tetap membawa perkataan MR's Loves...


Kali ni membawa tema yang lebih lembut...
Warna pink dan bunga ros...ehehehe...

Okay..itu je entry kali ini...saja nak share perubahan kecil yang sempat mama lakukan...ini tengah sibuk mendesign header blog ini pulak...nak tengok hasilnya....

Tungguuuuuuuuu....


Till my next entry....salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day!!

2 comments:

maszmadi said...

wah!! sweet.....

Cik Yana said...

Lawa! Watermark cik Yana taip camtu je. Huhuhu~


Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

 
Real Time Web Analytics