March 28, 2011

Pergi 1 mari 1...

Tajuk pun rasa-rasanya semua dah boleh agak apa yang bakal mama Rizqullah nak citerkan di sini...heeeeeeeeeee...:-))

Apa lagi yang mama Rizqullah nak citerkan...dah tentulah pasal Nuffnang...

Walaupun hanya satu...tapi tetap rezeki untuk Rizqullah...
At first mama Rizqullah ingatkan there's no more BE for this blog...maklumlah,this few days mama Rizqullah sangatlah malas untuk menghapdate entry di sini...
Dah kena badai tsunami hati mama Rizqullah 2-3 hari ni...
Jadi mood pun kelaoooottt jelah kerjanya...
Nak BW ke blog teman2 lain pun malas...
Jadinya traffic pun ala-ala nan adoooo je jadinya...

Tapi alhamdulillah...dari semalam tengok muka adik Justin Bieber tu dok muncul je kat atas blog ni...ahaaaaiii,adakah new BE???



Yesss....pas mama check account Nuffnang...
Kelihatan new BE dan BE sebelum ni pun dah berganjak ke ME...
Syukur2 rezeki tak putus masuk...
Thanks Nuffnang for the ads display here...
Kalau ada lagi banyak...lagi bagus...hehehe...
**Ish,tamak plak kan mama Rizqullah...**

Dan ini plak adalah wajah happy Rizqullah dapat new BE...

Thank Nuffnang...nanti leh Rizqullah pow mama beli toys lagi...

Okay...just short one je di tengahhari ni...sekali lagi...Thanks Nuffnang for the new BE...
Siapa peminat Justin Bieber dan nak FREE VIP Ticket dan macam Free lagi...leh lah explore iklan bawah banner blog ini...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and happy Monday!!!

**Mama tengah tunggu panggilan dari orang laut kesayangan mama Rizqullah...banyak benda nak bincang sebelum buat keputusan besar dalam hidup mama Rizqullah...harap2 dapatlah dengar suara dia hari ini...hati kata rindu,tapi semua perlu dileraikan kini...keputusan perlu dibuat demi kebahagian kami...apakah keputusan itu???tunggukan jelah....harap2 segala kekusutan akan terlerai dan En Suami mampu bersikap tegas...amin,doakan semuanya selamat dan kami bahagia hingga ke akhir hayat kami berdua dan bersama...**

2 comments:

DeLLa said...

decision apa tu?semoga semuanya dipermudahkan

Maslina Roslan said...

Della,

Hehehehe...decision hala tuju perjalanan hidup kami...:-)

 
Real Time Web Analytics