March 19, 2011

Thank you Acik Nani for the ole-ole from Bandung...

First and for all...
Rizqullah nak ucapkan terima kacih pada Acik Nani sbb 
belikan Rizqullah ole-ole dari Bandung...
Dalam sibuk2 acik nani bershopping tuk wedding kat Bandung...
sempat gak Acik Nani belikan ole-ole untuk Rizqullah ek...

"Tima acih manyak-manyak yer acik nani...
Nanti kalau gi Bandung lagi...
beli lagi manyak-manyak yer..."

Hmmm...apa yang acik nani bagi kat Rizqullah???

Inilah dia ole-ole dari Acik Nani...


Sehelai baju dari Bandung....
Huaaaa...acik nani buat mama rasa nak gi Bandung dan shopping baju tuk Rizqullah kat sana...bukan takat shopping baju bajan je kat sana ni..mahu kain2 ela pun mama rembat sekali...ekekeke...maklumlah,murah2 kan kat sana....
Ish...terkenang gak nih waktu2 bersama ayah honeymoon kat sana...
Best banget deh berada di sana...
Jalan2 tengok Tangkuban Parahu dan jugak makan di Kampung Daun...
Waduh...waduh...ini harus plan untuk kesana lagi...
Acik Nani dan Acik Ita...jom kita shopping ke Bandung!!!

Acik Nani...
Terima kasih bagi baju tu yer...
Rizqullah x muat lagi nak pakai...
Maybe nanti masa acik nani kawen dah muat kot...
Leh Rizqullah bergaya time tu yer...

Okaylah...itu je mama nak citer kali ni...

Orang memberi kita kena menghargai,dari jauh tu Acik Nani ingat nak belikan baju untuk semua anak2 rakan2 baik dia kat Mebe...anak2 auntie Ita pun dapat gak...hehehe...

Thanks again yer Nani for the kemeja...insyaallah time ko kawen nanti anak aku dah leh pakai...hehehe..leh cakap baju dia pakai pengantin pompuan yang bagi.....muahahaha...**gelak riak kejap**

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice weekend...

Huhuhu...satu hari ni hujan je kannn..nak ke Putrajaya pun hilang modd tengok cuaca tak best...harap2 esok cerahlah hendaknya...rasa cam nak bawak Rizqullah jalan2 pergi IKEA pun ada gak ni...ehehehe...

4 comments:

Intan said...

Bestnnya rizqullah dpt ole2 ye sayang :)

Weee lg best ye mummy dan daddy dulu ghupanya honeymooning kat bandung...waduh waduh :D

| xDer | said...

beshnyer dpt ole2 dari bandung :)

Recently: Rano Karno bakal menjadi gabenor Jakarta?

Maslina Roslan said...

Kak Intan,

Alhamdulillah,ada jugak yang ingat...hehehe...

Itulah..honeymoon ke sana...Rizqullah bb made in Bandung arr...hihihihi...

Maslina Roslan said...

X der,

Rizqullah yang sonok dapat ole-ole...mama dia tumpang happy je..

 
Real Time Web Analytics