March 2, 2011

Wahai AMOS...

Wahai AMOS...di manakah dan apa kabar kekasih kami???
Dah 2-3 hari jugak ni tiada kabar berita...
Harap2 semuanya okay je dia di sana...
Hari tu ayah ada update yang tangan dia melecur sikit coz kena benda panas masa kerja...
Sempat jugaklah ayah MMS kan gambar tangan dan gambar latest dia...

Waaaahhh...suami ku sudah berjambang suami ku...
Apapun...you still look hot lah bebeh...
**Heeee...isteri puji suami...sila jangan muntah hijau yerrr...**
Hopefully hari ni CIK AMOS dapat menyambung kembali tautan kasih kami ini...
Rindu mau sembang2 through email dengan En Suami...

Wahai AMOS...please send me the news of my love...
I miss him so much...
Mama pun tahu Rizqullah rindukan ayah kan...

Rizqullah with ayah...
Oh...mama miss this moment so much...

Ticker kat sebelah tu dah tunjukkan genap lagi 5 bulan kita akan bertemu ayah balik...
Apaaa!!!5 bulan lagi???Dush...lama lagi tu...
Tak perlah...apapun,sebulan yang telah dilalui ini pun terasa sangat mencabar...
Macam2 hal yang berlaku...
Mama yang hampir-hampir masuk spital gara2 demam panas...
Dan jugak demam berjemaah dengan Rizqullah...

Hal kerja plak..tak perlulah mama bicarakannya di sini..
Senantiasa mencabar je...
Tapi macam ayah cakap...bila kita kerja dengan ikhlas...
Semuanya pun akan dipermudahkan...
**And it's true okay...alhamdulillah...semua mama rasa mudah bila niat dalam hati ini dah diperbetulkan...rasa bersemangat bila bekerja plak sekarang ni...**

Okaylah...till my next entry...cukup dulu bebelan tuk tengahhari ini...

Salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!

4 comments:

Scha Nur said...

sabar ye kak..scha pun selalu je cik amos ni bikin hal..

hope akak n rizqullah baik2 aje ye.

be strong akak cyg!

Zur@ZaRi said...

be strong my dear...
mmg payah biler berjauhan dgn en somi nie... selalu gak faced.. cumer nyer tak lama...=(

neway, rizqullah be a good son k!!

Maslina Roslan said...

Scha,

Alhamdulillah..akak ok je,cuma tertunggu-tunggu jugak kabar berita dari yang tersayang...

Tak best bila cik AMOS ni buat hal je...tapi time dia ok..tiap2 hari pun dapat mail...hehehe

Maslina Roslan said...

Zura,

Thanks ya...itulah,mencabar sungguh bila jatuh sakit dan suami tiada di sisi..apapun,semuanya terjadi for a reason...

Buat diri rasa matang dan berdikari..

Sib baik anak pun ok-ok je..x der banyak ragam sangat...:-)

 
Real Time Web Analytics