April 6, 2011

Be Strong Ayah!!!GAMBATE...

Entry untuk ayah lagi ni...
**Sila jangan rasa muak...hehehe...entry dari isteri untuk membakar balik semangat suami yang kian luntur dek kerana bermacam-macam masalah yang dihadapi olehnya...**
.
Huhuhu....sedih dan rasa tak tahu nak cakap apa...
Sebabnya semalam bila cakap ngan Encik Suami...
Suaranya kedengaran sangat keletihan...
Rupanya macam2 masalah dia hadapi di atas kapal sana...
Macam2 permasalahan yang kapal tu buat...

Ayah kata kapal dah tuooooo,nak buat camnoooo....
Apapun ayah...kuatkan semangat ek!!GAMBATE!!!
We are here for you...kami support dari belakang yerrrrr!!!!


Dear,please do fell free to call me anytime and luahkan semuanya kat I okay...
I will be always be your best friend and best listener...
Biarlah susah senang kita bersama...


Dan...I tahu salah satu perkara sahaja yang boleh bakar semula semangat you...


Ia adalah.....


Now...I'm presenting the joker...the famous tak amos...
The prince of our heart...the heartbeat of our love...


Siapa lagi kalau bukan RIZQULLAH...




 I harap dengan senyuman manis dia ini dapat melegakan sikit dan membakar semangat you semula di sana....bayangkan Rizqullah and me were together with you...bayangkan jugak the happiness we had when we are together...dan paling penting...bayangkan vacation kita bertiga bila you balik kapal nanti...currently I tengah buat bajet dan survey tempat untuk kita vacation lepas you balik nanti....

Mostly in the list is Terengganu(sbb you nak gi INSTEP,alang2 kita vacation..kalau leh singgah Teluk Cempedak bleh???),Melaka(was thinking of A'Famosa Resort,teringin nak bawak Rizqullah ke safari dan cowboy town),Langkawi(nak lalui semula tempat2 honeymoon kita kat sana dan mostly nak bagi Rizqullah gi pet zoo kat sana and pantai yang pasirnya memutih,maybe kita leh buat island hoping this time...),Genting(errrmmm,tak tahu kenapa nak gi sini...tapi rasa cam saje nak gi,teringat plak masa you menang main game and win a present for me...masa tu Rizqullah dalam womb dah rupanya,patutlah sejuk semacam je time tu...snow house maybe nanti...),Penang(thinking of Hard Rock Hotel,teringin nak naik kuda lagi kat Pantai Batu Feringghi)...hmmm,tapi semua ni plan je dulu ek...motif letak kat sini,nak bagi you terbayang-bayang benda best je dan lupakan ketidakseronokkan atas kapal tu...hehehe...macam biasa,imaginasi kena cantik dan mantoppppppp...

Camne??best tak plan isteri you...jadi sila bayangkan je ekkkk...muahahaha...

Okaylah...rasanya semua pun cam terbayangkan tempat2 yang mama taipkan di sini...ehehehe...saja je jugak nak bagi korang semua pun terbayang2 tempat best ni...jangan marahhh arr..membayangkan tempat best ni dapat melegakan urat saraf yang tengah tension...hehehe...

Till my next entry,salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Jom pikirkan tempat best tuk vacation lagi....cepat2 bayangkan ek...

Till then,selamat malam....

12 comments:

Arpiiz said...

saya pun dapat membayangkannya..hehe

Maslina Roslan said...

Arpizzz,

Hahaha...itulah tujuannya...saja je nak bagi bayangkan tempat2 best....releasekan tension...

sue said...

seriosly ,
tgh terbayang2 di mata ni .
teheee ~ :)

YaYaNsMuM said...

Salam Perkenalan from Yayansmum....

So sweet this entry...^_^

zahirian said...

alalal nyomeynye die senyum..wan nek kapal ape mas?nti kalu p langkawi bleh melajak ke changlun ye..hiii

Maslina Roslan said...

Sue,

Takper...terbayang untuk melegakan tension...sekali sekala kena imiginasi besar sikit..hehehe..

Maslina Roslan said...

Yayansmum,

Salam perkenalan jugaaa...bayangkan ek best vacation ever...hehehe...

Thanks for dropping by here...

Maslina Roslan said...

Kak Syikin,

Wan naik kapal yang mengerah TENAGA...huhuh...insyaallah yer kak Syikin,kalau naik kapal terbang mungkin x dapat nak singgah kot...huhuh

HaninFarshid said...

mas...

mesti hubby mas terbayang2kan tu....mesti dier tak sabar2 nak balik...hihi!

yups! time hubby kiter takde..kiter plan vacation....and then,diorg balik...manja and jalan puas2 with them :)

comel rizqullah...mesti hilang penat hubby mas tengok rizqullah senyum mcm tu...

take care...hugs and kisses from me and kyra to you and rizqullah ;)

LyNn HaMzAh said...

amboooi...banyaknya cadangan...best tu...

Maslina Roslan said...

Hanin,

Heeeeeeeee....saja je nak bagi dia semangat sikit bila pikirkan plan vacation kami...cam biasa,I yang kena buat survey dan booking semua...

Dia balik semua dah ready...tinggal execute je...

Nanti kita jumpa kat party rayyan yer...hope to see kyra and you too...

Maslina Roslan said...

Lynn,

Cadangan je lebih ni...entah jadi ke tidaknyer...huhuhu...macam biasa,angan2 kena besar...hehehe

 
Real Time Web Analytics