April 30, 2011

Berbunga hati mama bila....

Ibu mana yang tak bahagia bila...

Anak dia tetiba datang pada ibunya...

Memberikan satu pelukan dan satu ciuman yang singgah di pipi...
Ya Allah...rasa hilang semua penat lelah bila Rizqullah buat camni kat mama...
Bahagia yang amat dan proud to have you in my life anakku sayang...
Berbunga-bunga hati bila Rizqullah buat camtu kat mama...

This lately Rizqullah suka impromptu datang kat mama...
Pastu hug and kiss mama...
Pas pipi kanan...pipi kiri plak..kadang2 bibir mama pun Rizqullah nak kiss...
Sayang betul Rizqullah kat mama yer...
Bila mama tanya Rizqullah sayang mama ke??
Dia akan jawab..."yayang"...
Ish,lagi berbunga-bunga berkuntum-kuntum hati mama tau...
Angau kejap mama kat Rizqullah...
**Pssstt...sorry ayah,Rizqullah sayang mama...**

Rizqullah with mama kat Pesta Buku...
Huhuhu...gambar blurring coz camera salah setting...
Sabar jelah...

Inilah antara aksi2 Rizqullah bila tetiba angin sayang + membodek dia datang...
Pandai jaga hati mama sebelum buat mama naik angin...
Dan sekarang ni kalau mama marah dia...wallllaahhh!!!!
Nangis tutup muka...pastu datang melepet kat mama...
Sangat manja anak teruna ku sorang ni...
kadang2 tu aksi dia bleh buat cair hati dan tak jadi nak marah...


At the age of 19 months Rizqullah dah pandai nak bodek mama...
Pandai dah amik hati mama dengan memberikan kiss yang tak dijangka...
Sweeettt sangat mama rasa bila Rizqullah buat camtu...
Dan malam tadi Rizqullah dah pandai say "Thank you" bila mama bagi apa2 kat Rizqullah...
Oooohh!!so sweet dan bangga punya anak sepertimu sayang...
Agaknya nanti bila Rizqullah cakap "I Love you mama"...
Mama terus pengsan kejap kot...hihihi


Okaylah...just a short of bebelan tuk entry kali ni...just nak share rasa hati yang berbunga tengok perkembangan Rizqullah di usia setahun lebih ini...sayang sungguh ayah tak dapat merasai apa yang mama rasa sekarang ni...but I know,ayah also feel proud to have bright son like Rizqullah...alhamdulillah,susu ibu does help Rizqullah in developing his IQ...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and calm day!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics