April 24, 2011

Blog mode : OFF

Hehehe...hari ni adalah hari Ahad...

Dan hari ni...blog My Special Memories ini...

Akan tidak bersiaran dan tiada entry baru untuk hari ini(ini bukan entry baru ke???)...

Sebabnya Rizqullah dan mama nak gi jalan2 ke pesta buku dan pesta Karangkraf di PWTC...

Itu je hari ni...ehehehe...jangan marah yer...entry 6-7 ayat je di hari Ahad...

Happy Sunday dan hiasi diri dengan ilmu,lapangkan masa tuk membaca...

Peace and out...

6 comments:

ibunaznoy said...

ni pun entry jugak,hihi..

Aku_Insan said...

besnye pegi pesta bku~

Doktor Love said...

saya dah gi dah semalam.huhu.
bnyak saya borong buku.
boleh jadi gila tgok buku.
mesti kak mas beli bnyak buku for rizqullah. sbb boleh dikatakan banyak buku for kids. have fun ye kak. and u too si comel rizqullah.

Maslina Roslan said...

Ibu Aznoy,

Hehhee...saja buat gimik je..ekekek...

Maslina Roslan said...

Aku Insan,

Sangat best...dapat tengok macam2 buku..tapi tengok jelah...huhuhu..nak beli kena tunggu ada bilik buku...;-)

Maslina Roslan said...

Doktor Love,

Ya Allah..ramai orang dan sangat rambang mata dengan buku2 yang dijual tu...a'ah,akak borong banyak buku for Rizqullah,sekarang ni rajin beli buku untuk dia compare to toys...

 
Real Time Web Analytics