April 26, 2011

Kereta kecil untuk siapa???

Kereta kecil untuk siapa???
Ewwwahh...tajuk penuh tanda tanya je...
Apalah yang mysterious sangat ni kan....

Adakah kereta kecil ini untuk Rizqullah???

Oh...tentulah bukan...sebab Rizqullah belum pandai lagi nak main remote control car...
Tapi kereta ini adalah untuk seorang...
Susah jugak rupanya nak carikan hadiah untuk kanak2 berusia 3 tahun ni..
At first mama nak bagi hadiah Thomas and Friend...
Tapi tak jadi due to cam tak sesuai je untuk 3 tahun dan rasa tak lengkap tanpa track dia..


Jadinya mama Rizqullah need to go for other option...
Dan inilah yang dihadiahkan buat somebody...
nak tahu apa yang mama Rizqullah belikan untuk somebody tu???


Silalah scroll bawah sikit...

  Inilah dia hadiah untuk somebody itu...
Siapakah somebody itu??
Tunggu kan next entry yaaa...
Sebuah kereta kecik with remote untuk hensem boy...
Ada jugak corak lain...
Tapi rasanya cam black silver ni cantik sikit...

Dan ini adalah hasilnya setelah di balut...
Nak tahu siapa yang akan menerimanya...
Next entry jelah mama sharekan kemeriahan majlisnya...


Okay..itu je nak citer...Rizqullah nak car ni???nanti Rizqullah dah besar sikit mama belikan yer...boleh main dengan ayah sama-sama...pada Rayyan,auntie harap Rayyan sudi dan suka terima hadiah yang tidak seberapa ini...semoga Rayyan membesar jadi anak yang membangga daddy dan mummy ya...


Till my next entry...salam sayang buat semua...have a nice and beautiful day...

0 comments:

 
Real Time Web Analytics