April 23, 2011

Kerusi kecil untuk Little Prince...

Hohoho...terharu gitu okay...
Ada ole-ole dari Melaka untuk Rizqullah...
Jauh bebenor ole-ole ni datang kan....
Dan it's like a suprise jugaklah...


Inilah dia hadiah dari Uci untuk cucu kesayangan dia...
Kerusi kecil untuk Little Prince yang jadi peneman Uci di siang hari...
Ada je keletah dia yang buat Uci dia naik angin,tersenyum,ketawa dan macam2 lagilah...
Terima kasih Uci sebab belikan Rizqullah kerusi malas ini...
Uci kata khas untuk Rizqullah tengok kartun kat TV...
Sambil tengok TV,leh goyang2...ehehehehe...


Bila mama tanya kenapa beli kerusi nih tuk Rizqullah...
Uci cakap...sbb comel...hehehe...mmg pun comel...
Macam best je tengok..kenapalah time mama kecik2 dulu uci x belikan pooon...
ish..ini tidak adil,cucu lebih didahulukan...ekekeke...

 Inilah dia kerusi buah tangan Uci untuk Rizqullah...
Comel dan antik gitu...
Terima kasih Uci on the suprise present....
Mama and Rizqullah really love's it....

The little prince is sitting on his 'kerusi goyang'...
Sambil tu tengok TV...

Okay...dah penat kita bangun dulu...
Rizqullah pun dah pandai duduk dan bangun sendiri dari kerusi ini...


Sekarang ni...Rizqullah dah ada own chair bila nak tengok TV...suka betul dia naik turun dari kerusi tu...tapi mama yang naik gerun sbb takut kaki dia tersadung dan tersembam ke lantai...sakit tuuuu..walaupun Rizqullah cool je turun dari kerusi tu...tapi mata mama mesti tak lepas pandang pada Rizqullah...his safety is alway being my no 1 priority...anak dan amanah terBESAR dari suami tu...kena jaga dan perhatikan baik2...


Okaylah...just nak tepek pasal kerusi goyang comel ni je...mana tahu,bila Rizqullah dah besar nanti...dia tak ingat dah kat kerusi ni...erm,entah ada lagi ke tak time Rizqullah dah besar..jangan dah hancur sudahlah...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


have a nice and blast weekend with your love ones...
Cheerss...

2 comments:

dey said...

heeee best nyer rizq ada kosi goyang. kiz pon suka dok atas kosi goyang bila tgk tv.tp kiz dok melepet atas kosi atok..

Maslina Roslan said...

huhuhu...yana,20 minit je melepet kat situ..pastu dia tarik plak kerusi FP dia...susun tepi...pastu macam2lah dibuatnya..ada je yg nak digodeknya..ni tak lama lagi i nak tgk kete dia tu mau hilang tayar nih...dah sibuk jadi mekanik plak nih..huhuhu...

 
Real Time Web Analytics