April 10, 2011

Mama working on Sunday...

It's Sunday today and mama is working agaiiinnnn...
Rizqullah???dia ada kat umah di jaga oleh Uci dan bibik...
Tak per...mama tahu Rizqullah strong dan ada ramai yang akan temankan Rizqullah kat umah...
Hari Ahad macam ni biasanya Pak Su,Mak Ngah dan Mak Lang ada kat umah...
Jadinya mama tak risau tinggalkan Rizqullah di rumah...lagi pun mama dah minta bibik standby jugak kat umah during weekend ni...hehehe...tolong jagakan Rizqullah while mama is working...malam tadi mama balik dari opis kul 4 pagi...

Balik-balik tengok Rizqullah dah nyenyak tido,masa mama angkat Rizqullah naik ke bilik pun Rizqullah tak sedar...penat sungguh anak mama tunggu mama malam tadi ya sayang??...cian dia,mama workaholic...ayah plak belayar jauh....apapun,mama tetap utamakan Rizqullah...walaupun mama sibuk bekerja,bila mama cuti 100% of my time is for you my dear son...nanti mama cuti ganti yer bawak Rizqullah jenjalan...

Your smile making my day so meaningful my dearest son Rizqullah...

Today is the day of everything...after all the hard working,less sleep and time taken...akhirnya project yang mama usahakan selama ini berada di penghujungnya...semoga hari ini semuanya berjalan lancar hendaknya...amin...dan petang nanti mama balik...mama nak peluk cium anak mama sebab dia pun banyak berkorban demi keluarga kami...berkorban untuk berpisah dengan mama dan ayah sementara mama dan ayah keluar mencari rezeki demi masa depan kami sekeluarga...syukur dikurniakan anak yang sungguh baik ini,kengkadang rasa bangga mempunyai dia dalam hidup kami...sepanjang ayah tiada,tak banyak masalah pun mama hadapi dalam membesarkan Rizqullah seorang diri...tiada apa yang nak mama keluh kesahkan sbb anak mama selalu menjadi tulang belakang mama dalam mengharungi hari2 tanpa suami@ayah di sisi kami...

Alhamdulillah...syukur mama panjatkan pada Allah swt atas kurniaan yang tidak ternilai ini...atas berkat susu ibu jugak Rizqullah jarang sakit...memang benar susu ibu adalah yang terbaik untuk kesihatan anak...dan mama bertekad anak yang seterusnya pun mama nak susukan dengan susu ibu...amin..

Okaylah...just short one je nih...dah tengok new face lift blog ini??amacam??okay tak...tapi mama still lagi ni mencari template yang sesuai dengan kehendak hati...ini pun temporary koooooottt...

Till my next update...selamat berhari minggu...

Have a nice and meaningful Sunday with your loves one...
 

1 comments:

IFA Athirah said...

okay gak tmplate ni http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

 
Real Time Web Analytics