April 16, 2011

Missing my other half...

Awas!!!ini adalah entry mode yang sangat jiwang-jiwang teramat...siapa rasa tak tahan entry camni...baik cepat exit ek...hehehe...

Tajuk pun dah jelas dan terang nak citer apa dalam entry ni...
Huhuhu...I'm really missing my other half...dah lebih 2 bulan kami berpisah antara darat dan lautan....dah 2 bulan lebih kami berpisah dan tidak bertemu....really missing him so much becoz there a lots of thing happened in my life and I can't share it with him...menghadapi pelbagai dugaan dan cabaran dalam hidup dan kerjaya...and at this time I really need him to be with me...to share all my feelings,to hear what ever thing that I wanted to say...and the most is to share my success in my job...Yes dear,my project was done at last and now I'm relaxing and out of stress zone...for the first time I feel relief...

But...

You are not here to celebrate my victory...to celebrate the best thing ever happened in my life...I know there are many to comes...but,just wanted to share this feeling with you...oh,really need you to be with me and Rizqullah....

Opsss...ha,kan dah cakap...entry meluahkan rasa rindu dalam hati...okay,dah2...cukup2 jiwang...nak lebih2 nanti dalam phone je...hahahah...dan macam biasalah...sbb mama Rizqullah tengah RINDU GILER kat ayah Rizqullah...harus dan wajib tepek gambar2 suami banyak2....

My other half who bring together my heart and love with him...
Really missed him so much...hoping to meet him soon at Bintulu...Insyaallah...
**Flying together with Rizqullah to meet ayah...yeah,mama Rizqullah mmg selamber and risk taker...**

Bukan mama je yang RINDU GILER ngan ayah...tapi mama sure Rizqullah pun sama...dah hampir 9 bulan kan ayah ada bersama kami tempoh hari...dikala Rizqullah berada di zone mengenali dan mengingati orang2 penting dalam hidup dia...mama sure jugak ayah and Rizqullah missing this momentos also...

Rizqullah main ditemani ayah di sisi...
Oh...missing to see the love between ayah and anak...


Adegan suap-menyuap antara anak dan ayah...
**Ayah,sila jangan menitis air mata bila tengok gambar2 ni...**

Mama pun rindu nak tengok ayah yang berselera tiap kali menjamu selera dengan mama...ayah cakap entah kenapa bila ngan mama dan Rizqullah rasa semua makanan pun sedap...erm,ayah...nanti bila time puasa kita berbuka kat Restoran Nelayan nak tak???kita makan steamboat...teringin plak ni nak makan sedap2....mama pun rindu nak makan besar dan sedap ngan ayah...banyak ni list restoran nak gi...muahahaha...

En Redzuan@ayah yang tengah berselera makan...

Beside that mama pun rindu saat2 kita berdua bergurau senda dan melalui hari-hari kita dengan senyuman dan gelak ketawa...you always makes me happy and make me feel appreciated my dear hubby...you've always be there when I need your shoulder to cry on..still remember how depress i am during pregnancy and lost abah forever...luckily you were there for me...lucky me to have you during my bad times and moments... 

Dah lama tak bergurau dan share minat yang sama...
Owh...he really my other half,dulu mama tak percaya akan bertemu si-dia...
Now,I believe it and cherish every moment I have with him...

To my dear hubby...Rizqullah and I really miss you sooooo damn much...hoping that we can go to Bintulu soon to meet you...I've something to cry on your shoulder...sometimes talking on the phone is just not enough...miss your touch and bila you belai rambut I dan pujuk I...huhuhu....dah lah amos tu pun tak leh harap,asyik down je...lagi arrr sakit hati ni...huhuhu...please do tell me that jadual kapal dah ok...so that I can book the flight and hotel at Bintulu...

Huhuhu...kan dah cakap ini entry cintan-cintun,jiwang jiwang versi mama Rizqullah...huhuhuhu...at this moment mmg sangat2 merindui orang laut kami tu...ada 3 bulan lebih lagi ni nak menghadap hari2 tanpa dia...semoga mama Rizqullah terus tabah menghadapi hari2 ini....if he was here....

Dah..dah cukup dulu entry kali ini...Till my next entry,happy saturday and have a nice day!!!

p/s: Petang ni Rizqullah and mama nak gi Birthday party abang Rayyan anak Kak Zurena,nanti bleh jumpa dengan auntie Lina yang cun...dan jugak Rizqullah ada date ngan Kizkiz,nak ukur mall berdua...yiippiiee!!!

6 comments:

Madam Sooyaree said...

Awww... sungguh sweet, En Hubby mesti sedih/terharu bila baca ni. One thing I'm not good of is to express my feeling to my hubby. Teruk kan. Nasib baik dia dah faham, so dia boleh translate kan, hehe

♥mRs fuAin♥ said...

cdey2...
i cry when i read diz...=(

Maslina Roslan said...

Huda,

Waaa...ini pun tak tahu nak tulis apa,ikut hati banyak lagi nih nak tulis...tapi takut plak orang cakap poyosss...huhuhu...apapun,mmg mencabar arr hidup sekarang ni..really need his shoulder to cry...

Maslina Roslan said...

Mrs Fuain,

Janganlah sedih...huhuhu..niat bukan nak tulis citer sedih...tapi terbawak2 plak emosi masa menaip tadi...huhuhu

♥mRs fuAin♥ said...

cdey sbb sy phm ape yg akk rse...
sbb sy pom rse bnde 2...
n akk da kwen..mst lg cdey..=(

Maslina Roslan said...

Mrs Fuain,

Huhuhu..terima kasih dear kerana memahami...

 
Real Time Web Analytics