April 11, 2011

New face lift???

Huhuhu...payah jugak yer sebenarnya nak cari template yang benar2 mengikut specifikasi yang di kehendaki oleh hati...rasa cam cari rumah je...itu nak kena betul,ini nak kena cun...currently mama still in the midst of mencari template yang berkenan di hati...a few selection has been made...tapi entah kenapa masih lagi mencari....


Okay...sebelum ni 'rumah' lama kami seperti ini...


|


|


|


\/


Rindu plak dengan 'rumah' lama...
Rasa lain bila 'rumah' bertukar wajah...

Pastu mama ada tepikir nak pakai template ni...suka dengan warna dia...blue black...and the most important thing is simple je...maklumlah,mama Rizqullah ni sempoi je orangnya...tak suka wah,wah sangat...bersederhana dalam hidup cukuplah...

Sweet dan simple je template ni...
Berkenan tapi tak suka link semua di sebelah kiri...

Tapiiiiiiiiiiiiii...dia punya link semuanya sebelah kirilah plak...huhuhu...tak suka...sbb rasa cam susah je bagi right-handed nak click2 apa...mesti orang yang create template ni left handed kannnn...huhuhu...Rizqullah pun suka menulis dan mewarna guna tangan kiri...adakah dia left-handed???


Dan...buat masa kini dan sekarang ni...inilah template yang mama pilih untuk sementara waktu kot...entahlah,setakat ni suka dengan yang ini...tapi masih lagi mencari yang berkenan di hati...kalau ada template black and blue...mmg sangat sukalah mama dengan tema itu...seswai dengan anak boy...


Rumah sementara...
Simple je...tapi masih lagi dalam process mencari lagiii...


Hmmm...ada yang nak komen rumah baru ini??selepas renovation yang biasa2 je ni...kalau ada...di alu-alukan...


Okay...just a simple and short one je???mana gambar Rizqullah??hehehe...entry kali ni tak der Rizqullah enterprem kat sini...lainkali ek mama tepekkan gambar2 anak teruna saya tu...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Selamat malam...

6 comments:

PurpLe LoVeR said...

assalamualaikum mas

terima kasih mas sudi singgah di blog saya....


wahhhhh berwajah baru
nice and nampak lagi lebar dr yg sebelumnya.....

i like pink color tooo

Zaidah said...

warnanyer lembut....nampak macam luas....berbanding rumah lama...

Ita said...

walaupun rumah sementara tp nmpk simple n luas..hehe

Maslina Roslan said...

Walaikumusalam Gee,

Hehehe...wajib singgah balik siapa yang singgah sini...walaupun lambat saya akan cuba return visit...

Okay ek template ni??saja nak luaskan ruangan lagi...:-)

Maslina Roslan said...

Zaidah,

Luaskan tanah sikit...hehehe..itulah,saja try template strecth..

Maslina Roslan said...

Ita,

Ini pun nak cari yang simple habis...rasa cam berat plak kalau macam2...hehehe

 
Real Time Web Analytics