April 13, 2011

New toy for Rizqullah???

Ini adalah hasil rembatan mama masa Mattel Warehouse Sale hari tu...
Sib baik ada Uci yang meremindkan mama pasal jangan beli banyak sangat toys untuk Rizqullah...huhuhu...kalau x der Uci mau jugak ni merembat berkodi-kodi toys...rambang mata sesangat masa ke Warehouse Sale tu...rasa cam nak jadi budak2 je balik...muahahaha...tapi budak2 yang ada banyak $$$ lah...baru leh merembat banyak2 toys...Warehouse tu berlangsung selama 3 hari...since mama bercuti on Friday,mama manage to bring Rizqullah dan merembat few things kat sana...


The next day pun pegi gak lagi...merembat gak...rugi worrrr kalau tak merembat coz harganya sangat2 murah compare to harga pasaran...errrr,namapun dah warehouse sale kaannnn....on the 2nd day mama berjaya dapatkan Fisher Price medical kit for Rizqullah...akhirnya benda yang mama nak beli sangat tuk Rizqullah dapat jugak,walaupun ada satu lagi mama tak dapat nak rembat...tapi cukuplah dengan yang ini je...


Now Dr Rizqullah is in the making...dapat je FP Medical Kit tu...Rizqullah terus suh mama bukak...mentang2 sekarang ni dah mula pandai cakap...selalu suh mama itu dan ini...sabor jelah...tapi mama rasa comel je bila Rizqullah tunjukkan barang tu sambil mulut cakap "Kak,kak"...hehehe...


Dan macam biasa...tiada serinya blog mama Rizqullah tanpa gambar2 pemudah bicara....so,jom layan koleksi gambar2 Rizqullah with his new toys....

Fisher Price Medical Kit Toys...
This is for Rizqullah...ayah dah pesan kat mama jangan 
beli sebarang permainan untuk Rizqullah..
biarlah mahal,asalkan selamat dan tiada bahan kimia...

Amboooiii...teruja betul anak mama ni dapat toy baru yerr...
Semoga anak mama berjaya dalam apa sahaja yang dibuat ya...

Dr Rizqullah is now in the making...
Ayah...see,Rizqullah dah tahu apa itu mainan...
Huhuhu..sekarang 'pangkah' Toy R Us ek...hehehe...

This is for ayah...
Hot wheel...sangat banyak di sana...
Ayah dah cakap...bulan 9 ni nak gi ngan mama ke Warehouse Sale lagi...
Ayah nak borong Hot Wheel...hehehe...

Yang ini untuk Rizqullah....
Tapi mama rasa cam dah tak sesuai untuk my little boy lagi dah...

Ada jugak Thomas and Friend...

Uno Spin...

Toy Story Garbage Truck...
Ini simpan dulu buat bezday present Rizqullah...
Hehehehe...

Barbies...
Rasa-rasa ada tak yang nak Barbie ni???
Hehehe...tak tahu nak buat apa...tapi tangan gatal beli...huhuhu...

Rizqullah with all new toys hasil rembatan mama selama 2 hari...
Tak banyak mana pun...sbb dah kena sound baik dari Uci...
Hehehe...walaupun kena sound,tetap membeli jugak...

Okay...ini antara aksi bakal Doktor bila dapat set Medical Kit...doa mama senantiasa buat anakanda mama tersayang...semoga anakanda berjaya dalam apa sahaja yang diusahakan dan mama senantiasa menyokong Rizqullah...


Tak banyak mana pun mama Rizqullah merembat...biasa2 je...itu pun pikir 100 kali masa nak beli...memang rambang mata sangat masa nak membeli...rasa macam semua pun nal rembat...tapi bila pikir mana nak simpan...terus mati niat...hahaha...


Dah..cukup dulu update petang hari ni..malas betul sekarang ni nak mengupdate blog....maklumlah 2-3 hari ni mama punya time tido dah tunggang terbalik...jadi body clock pun dah kelam kabut...huhuhu...

Till my next entry...salam sayang buat semua...have a nice and relaxing day...

12 comments:

|| a - j . E . E || said...

wahhh banyaknye toys die.. aunty nak pinjam boleh? hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

huyoo byknye menan..eheheheh

Marsha~ said...

banyaknyeeeeeeeeeeeeeee dia dpt toys....

apik pehe said...

wahhh..banyaknyer mainan..

Maslina Roslan said...

Ajee...

Boleh auntie,meh lah datang umah...main2 ngan saya sekali...

Love,
~Rizqullah~

Maslina Roslan said...

Rose,

Huhuhu...mama dia pun syok gak...rasa cam budak2 balik...hihihi

Maslina Roslan said...

Kak Marsha,

Nanti bulan 9 ada lagi...bawaklah Qila..leh beli Barbie manyak2...:-)

Maslina Roslan said...

Apik,

Itu sikit je yang nampak...yang tak nampak lagi banyak...huhuhu...masalah betul mama dia kann....

M a W a D D a H said...

banyaknya toy rizqullah..mesti die suka sgt2 tu sbb mama die beli bnyk2...hehe..

slm kenal..:)

YaYaNsMuM said...

Wah...toys everywhre..hehe.Lucky Rizqullah!^_^

Maslina Roslan said...

Ma Waddah,

Time warehouse je bleh borang,..pasni kena pikir banyak kali kalau nak beli kat luar...hehehe...jimat time warehouse sale je..

Maslina Roslan said...

Yayansmum,

Only one time je mama dia belikan...pasni masuk mode berjimat cermat...

 
Real Time Web Analytics