April 23, 2011

Opsss...terlebey sudah...1001 follower??

**Pertama kali awal entry start ngan gambor...ekekeke...**



Owwwwwhhhhh....biar betul,ramainya kakak,abang,auntie dan uncle yang follow blog untuk Rizqullah ini...terharu Rizqullah dan tak percaya...


Hohoho....first of all mama dan Rizqullah nak ucapkan "Terima kasih" pada yang sudi follow blog merapu meraban ikan kerapu mama Rizqullah ini...


Tak sangka setelah hanya setahun mama Rizqullah berada di dunia blog ini(secara serius)...dah ada seribu satu follower dah yang mengikuti blog nan-ado mama Rizqullah ini yang saban hari menceritakan tentang progress pembesaran dan pendidikan Rizqullah di samping berkongsi maklumat dan jugak tempat2 peranginan yang kami telah kunjungi...tapi banyak citer pasal Rizqullah lah kannn...sbb blog ni mama dedicate khas untuk anak teruna@anak sulung saya ini....mudah2an anak seterusnya pun saya mampu lagi membebel dan merapu lagi panjang buat tatapan anak2 saya nanti...hehehe...


Tapi serius...mama Rizqullah terharu sebab ramai yang sudi mengikuti perkembangan kami sekeluarga ini...walaupun kengkadang tu rasa cam merapu pun ada je menaip dalam nih...hehehe....dan pernah sekali mama Rizqullah rasa cam nak stop je menaip blog buat Rizqullah...sbb ada yang cuba meng'copy cat' blog ini...walaupun secara halus,tapi tetap mama tahu where is the idea and style came from...namun atas nasihat dan semangat dari en suami...saya terus menaip dan kini semua yang saya lakukan hanya untuk Rizqullah...


Saban hari banyak benda dan perkara yang ingin mama kongsikan tentang Rizqullah...bagaimana anak kecil ini membesar tanpa kehadiran insan bernama ayah di sisi dan yang ada hanyalah Mama,Uci dan makcik2 dia...bagaimana saya mendidik dia untuk mendengar kata saya...bagaimana saya memastikan yang terbaik buat anak kecil ini...oh,indah sungguh rasanya menjadi mama...he's everything to us...mudah-mudahan anak seterusnya pun mudah untuk saya besarkan tanpa kehadiran suami...


Eeheheeh...mama taip entry kali ni macam bajet dapat award je kan...yo-yo-an je nih...tapi tulus dari hati yang ikhlas saya ucapkan berbanyak terima kasih pada yang sudi meng'klik' button follower tu...ini penghargaan untuk anda dan pembakar semangat untuk saya untuk terus menaip untuk Rizqullah...walaupun saya bukanlah blogger famous/popular...tapi saya hargai setiap kunjungan anda kesini...dan hargai setiap komen yang diberikan...maaf dari saya andai ada tersalah kata mahupun terguris hati mana2 pihak secara tidak sengaja...saya hanya insan biasa dan bisa melakukan kesalahan...

Tima kacih semua sbb sudi baca progress saya...tengok muka bolat saya ni selalu muncul dalam blog mama saya...saya janji lepas ni saya posing cun2 depan camera...khas untuk semua...dan buat masa ini...inilah pose terbaru saya...pose bukak "air-cond"...ehehehe...

 Sekali lagi dari kami sekeluarga...pohon maaf andai ada tersalah kata di dalam mana2 entry mama Rizqullah...terima kasih buat yang sudi dan selalu menjengah ke sini,membaca entry merapu meraban ikan kerapu mama Rizqullah ini...terima kasih juga buat yang sudi mem'follow' blog ini..dan semoga apa yang saya kongsikan di sini dapat menceriakan hari anda dan menambah informasi anda...

Till my next entry...terima kasih lagi sekali buat semua yang sudi singgah ke sini...really appreciate all your visit to my site...

Have a nice and lovely Saturday with your love's one...

6 comments:

nida husna said...

best ape blog ni..hehehe

ibunaznoy said...

heee..rizqullah yg comey!!

Maslina Roslan said...

Nida,

Terima kasih Nida,best ke baca bebelan mama Rizqullah ni???huhuhu

Maslina Roslan said...

IbuAznoy,

Setiap kanak2 tu comel...apapun,terima kasih...Rizqullah kembang bon,bon kejap...hehehe

dey said...

cayalah rizq femes ;)

Maslina Roslan said...

Yana,

Hahaha..nak gelak guling2 kejap...femes mendanya...nan ado je nih...:-(

 
Real Time Web Analytics