April 17, 2011

Project Fizik by Rizqullah and geng...

Ahaaaaaa....lagi sekali tajuk entry macam yo-yo an je kan...
Yerrr...nak tarik orang baca entry kenalah letak tajuk best2 sikit...nak lagi best bagi lagi kontroversi punya tajuk...mesti lagi laju je orang click nak baca...hmm,itulah lumrah bila berblog...rata2 mesti letak tajuk best2...huhuhu...mama Rizqullah pun sama,tapi x lah kontroversi mana pun tajuk entry blog ni...

Ini adalah salah satu aktiviti weekend Rizqullah bila kawan2 Pak Su datang ke rumah...amoboooooii..selamber dek je anak mama ni join the geng ek...mama panggil pun buat tak tahu je...buat perabih air liur mama je panggil2 Rizqullah join mama tengok TV...huhuhu...kesian mama sudahnya menonton Melodi sorang2...boifren mama dah lari buat project Fizik....

Walllah....kecik2 dah buat project Fizik tu...very the busybody okay dak kecik sorang ni...seme benda pun dia nak tengok...siap tolak2 lagi abang2 tu suh tepi sikit sbb dia nak tengok...haih,macam2 lah keletah anak teruna saya sorang ni...sib baiklah geng2 Pak Su ni semenya sporting...layankan je Rizqullah punya keletah...

Dan ini antara yang sempat mama captured during Rizqullah learning process of Physic....

Rizqullah joining the group...
Haiiihhh...tak padan yang kecik...

Kawan2 pak su yang selalu jugak datang umah...
Rizqullah bila kawan2 Pak Su datang umah...
Suka bangat dia...ada geng nak main...

Haaaa...kan dah cakap,ini adalah salah satu 'pembantu' terbaik...
Semua pun dia yang nak pegang dan simpan...

Project apalah yang dorang nak buat ni???
Nak tahu apa dia???
Project camne nak maintainkan telur ayam dari tak pecah
 walaupun dicampak pada ketinggian 4 tingkat...
Mereka kena cari bahan2 recycle untuk buat project ni...

Perbincangan dan perah otak berlaku...
Rizqullah plak???jadi ahli tido je ek...
Hihihi...apapun,dia x amik port pun bila mama 
panggil supaya jangan kacau Pak Su...huhuhu...


Ini adalah antara yang sempat mama captured...sejak ayah tak der disisi ni...malas sungguh nak menembak gambar2 Rizqullah...huhuhu...entah kenapa mood semakin hari semakin ke laut...asyik merindui orang yang jauh tu je...diam tak diam,rupanya dah hampir 3 bulan kami berpisah...seorang di darat,manakal sorang lagi di laut...mencabar sungguh rasanya permergian dia kali ni...kenapa mama Rizqullah kata mencabar??nanti mama Rizqullah ceritakan ek...kena karang elok2 ayat...takut plak nanti ada yang terasa hati...huhuhu...


Okaylah...rasanya cukup dulu entry kali ini...till next update...


Salam sayang buat semua yang sudi singgah ke sini...datang lagi yaaa...


Have a nice and beautiful day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics