April 27, 2011

Purest of Pain...

Jom layan kejap video dan lagu ni...
khas buat En Redzuan yang jauh di mata namun selalu dekat di hatiku...


Isterimu ini sedang menyelongkar barang-barang lama....
Dan terjumpa CD lagu 'Son by Four'...
Terus melayan lagu2 dalam CD tu...
Dan lagu ini...I tujukan khas untuk you my love...
**tengah dalam mode rindu-rinduan ni sama En Redzuan...bila rindu,time inilah flip gambar2 bahagia kami dari bercinta sampailah punya anak sorang ni...**

Ada satu lagi lagu nak tujukan buat kekasih hatiku itu...
tapi tunggu nanti jelah ek....
Hmmm...cam nak editing something for you and send it to you...
Dah lama kan I tak doing my editing and send suprise to you...

And while flipping our picture of memories...

Our outdoor photoshoot after our wedding...

Our holiday out from Malaysia after Rizqullah is 1 year old... 

Our mini family and hope more child to come soon... 


Okay...nak sambung layan lagu jiwang romantika di malam ni...ekekeke...esok I cuti,tapi esok banyak benda nak buat...mainly nak antar buah hati En Redzuan gi servis...dah berbulan tak berservis buah hati En Redzuan tu...minta2 Cik Ct tu x bual hal lah nanti...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics