April 6, 2011

Sweet Boy with PINK shirt and pants...

**Drum roll please!!!**

Ahahaha....tajuk macam best tak best je kannnn...
siapalah sweet boy itu???
kenapa plak boy ada PINK karer???
Hehehehe....saja je mama nak kasi sikit suspen dalam entry kali ini...

Siapa kata PINK is only belongs to GIRL...
Ohohohoho...tak semestinya kan???
**Ayah baca dan tengok gambar2 ni mau terjojol biji mata...**
Boy pun leh gak pakai PINK kaler kannnn....
Tapi x derlah terlalu PINK habis...

Okaylah...x mo panjangkan cerita...
Ini adalah antara adegan yang buat mama gelak dan tersengeh panjang bila teringat kat Rizqullah...my boy in PINK shirt and pants...

OMGGGGGG!!!unbelievable...ini semua kerja Uci dan Bibik...
Mama balik kerja je tengok Rizqullah telah diPINKkan oleh Uci dan Bibik...
Tapi bila pandang berkali-kali rasa macam...
Ohhhh,so sweet je...cam gurl-gurl pun ada gak....
tambahkan tudung je kat kepala...
Dah siap transformasinya...hehehehe...
**okay ayah,mama tak akan buat camtu kat Rizqullah...
tapi serius cam gurl betul muka Rizqullah bila pakai tudung....**

Dah....jom tengok apa jadi bila boy pakai PINK kaler...

Waaa...pinkkan baju saya???
**Actually baju ni mama beli masa ingatkan ngandung baby girl...
Mana tahu yang keluar dari womb mama baby boy...
Walauapapun,mama sangat-sangat sayang dengan Rizqullah..** 

Songkok plak dah jadi prop Rizqullah 
sekarang ni kalau nak bergambar...
Adeeehh...alahai anak mama...macam2lah plak sekarang ni...

Okay mama...dah,dah...Rizqullah very the shame,shame...
Cukup mama...kita posing lain hari lagi plak yerrr...

Haiiiikkk!!ada lagi camera flash ni???

Hmmmm...sukahati mamalah...
Rizqullah nak baring kejap...
**Tapi songkok tu tetap melekat atas kepala...**

Dan ini antara aksi 'nakal' Rizqullah bila mama cakap camne solat...
Dia leh tekup muka dia dalam songkok tu...
Grrrrrr!!!!sabor jelah jadi mama ni...
Dah lah ditekup muka camtu...
Pastu dia buat sound "Huaaarrrggghhh!!!"
Tak tahu mama nak gelak ke marah masa ni...

Ini adalah antara aksi hero saya bila pakai baju PINK...maklumlah kebelakangan ni ada hari yang cuacanya sangat2 panas...so,terpaksa pakaikan Rizqullah baju lubang2...dan bila Uci cari koleksi baju2 yang ada...terjumpa baju ini...dan Rizqullah plak selesa dengan baju ini...

Tak kiralah warna apapun....yang penting selesa...

Okay...cukup dulu entry kali ini...insyaallah,kalau ada masa mama sambung lagi citer best anak kecil kesayangan saya ini...

Till my next entry...salam sayang buat semua....

**Thanks pada yang sudi jadi follower blog mama Rizqullah ini...dah 949 follower rupanya...walaupun tidaklah popular mana,tapi sokongan anda amat kami hargai...ini yang buat mama Rizqullah rajin lagi nak menaip dan terus menaip...**

2 comments:

Marsha~ said...

hehe.. ariq pun sekali sekala pakai jugak baju kakak dia yg pink, hot pants kakak dia sume... duduk rumah ok je kot.. hehehe

Maslina Roslan said...

Kak Marsha,

Hehehe..itulah,ok je kan pakai baju pink ni...tapi lagi cute kalau bb boy ni pakaikan tudung pink sekali..hehehe...

Siapa kata pink for gurl je...:-)

 
Real Time Web Analytics