April 9, 2011

Today is Saturday...

Today is Saturday and malam sikit mama dah nak kena masuk kerja...
Starting yesterday project mama dah start implementation...
Tapi mama lucky dapat gak balik awal dan spend masa dengan Rizqullah...
Team member mama semuanya marvelous...
Understanding dan tolong menolong...
We have our rotation untuk standby...
Really this make mama think twice nak leave the team dan pergi ke company lain...huhuhu..

Dan oleh kerana malam ni mama kena kerja,jadinya Rizqullah kenalah tinggal ngan Uci dan bibik...tido dengan Uci baik2 ya sayang...and please remember that mama miss you so much and love you...sejak kebelakangan ni makin pandai anak mama ni nak bercakap,kalau dalam kereta tu...mesti seat co-pilot dah jadi seat dia sorang je...pandai plak tu duduk diam2 kat situ sambil mulut menyanyi-nyanyi lagu apa2 je yang kuar kat radio...sekali-sekala mesti Rizqullah bangun nak goyangkan badan,menari ikut rentak muzik kat radio tu...

Rasa cam nak angkut je Rizqullah gi opis...tapi karang tak buat kerja plak mama dok melayan ngade2 dia..tapi Rizqullah bila depan orang lain tersangatlah behave...pandai jaga air muka dan maruah mama dan ayah...ramai opismate mama yang kata Rizqullah baik je tak seperti yang mama ceritakan kat dorang...cehhh,tau tak anakku ini propa depan orang...hahaha...tak derlah,biasalah...dia pun kena jaga air muka mama dan ayah dia...so,kenalah behave bila depan orang...

Okaylah..definately malam ni kul 1 pagi baru Rizqullah tido sbb tunggu mama yang tak balik2...missing mama sbb biasa tido sebelah mama dan dipeluk oleh mama...**ketiak ibu jugak bestkan,masam camne pun sodddaaappp...hahaha...**

And mama will definately miss my little sunshine yang dah pandai posing sekarang ni bila camera ditujukan pada dia...ini adalah one of his special pose...

Rizqullah with new GAP pyjama...
Terpaksa beli yang age 3 dah sekarang ni...
yang age 2 dah sendat dan ketat...
Selain GAP mama suka Hush Puppies pyjama...
Pun sangat selesa dan smart tengok Rizqullah pakai...

Jangan nakal2 ya anak mama malam ni...nanti bila kerja mama habis mama balik dah kita cover jalan2 next time...insyaallah will spend my time with you dan kalau ada rezeki kita ke Bintulu jumpa ayah yaa...mama tahu Rizqullah missing ayah so damn much...currently ayah ada di Japan,di sana masih lagi bad weather....jadinya kapal masih tak dapat masuk port...huhuu...apapun,syukur mengetahui yang ayah selamat di sana...

Till my next entry...selamat hari Sabtu dan berisitirehat buat semua...

Manfaatkan cuti yang ada dengan perkara yang berfaedah...

0 comments:

 
Real Time Web Analytics