April 9, 2011

Under construction...

Just a simple one je kali ini...

**Credit to google**

Currently mama Rizqullah is in the midst renovation this blog...
Jadi...kalau kebetulan bila anda masuk nampak cam pelik je blog ni...
Harap faham...

Hope dapat jumpa new look for this blog...
dah setahun lebih guna template yang sama je...

Nak tau camne new look for this blog???
Tunggukan kemunculan new fresh look...

6 comments:

BabyIntan said...

Waa tak sabar nak tengok 'rumah baru' momma rizqullah nie :D

Latest n3: Monkey Smile!

Shiela Latif said...

yes...akhirnya di tukar jugak template ni...tak sabar nak tengok rizqullah kat umah baru :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam....bila 'umah baru' nak siap nih?hihi

Maslina Roslan said...

Kak Intan,

Pening gak ni kepala nak cari template yang kena dengan kehendak...

Maslina Roslan said...

Shiela,

Amboooiii...tahu arr dah lama sangat pakai template nih...hehehe...

Maslina Roslan said...

Salam Azatie,

Dah nak siap dah...tapi hati masih x puas hati nih...muahahaha...

 
Real Time Web Analytics