May 24, 2011

1111 Follower???

"Unbelievable"

Itu je yang mama Rizqullah leh cakapkan...
Serius sangat terharu pada semua yang sudi follow blog kecil ini...

Semalam masa mama singgah blog kecil ini...
Tengok-tengok follower sudah mencecah 1,111...
I lioke this number...
Terus zassss teringat pada semua no 1 yang ada dalam family kami ini...


Ayah yang sebagai anak No 1 dalam family...
Begitu jugak mama..anak sulung dalam family dan dah tentu Rizqullah jugak...
errmm..apa kena-mengena plak??hehehe...


Terima kasih pada yang sudi mengfollow blog ini....
Yang mana mencoretkan perjalanan kami sekeluarga dan jugak nota2 buat ayah yang jauh dari kami...selain blog ini menjadi rujukan buat Rizqullah nanti...blog ini juga tempat mama meluahkan rasa sayang,sedih,sunyi dan macam2 lagi buat tatapan 2 lelaki kesayangan mama tatkala ini...blog ini jugak akan menjadi medium buat Rizqullah mengenali mama andaikata apa2 terjadi pada mama...tempat untuk Rizqullah tahu yang mama sangat sayangkan dia...





1,111 sudah...terima kasih buat kalian kerana sudi klik button 'Follow' tu....
Rajin2lah singgah di sini dan tinggalkan komen2 anda...jangan segan dan silu...
(Sekarang ni udah 1,116..alhamdulillah,terima kasih kerana terus menyokong...)


Dan ini adalah follower bertuah yang ke 1,111....fAyE fEy fEi FaiR fAy...


Pada yang nak singgah di blog fAyE Fey FEi FaiR Fay...
Boleh clik kat gambar bawah ni....


Dan ini pula adalah reaksi Rizqullah tatkala mama bagitahu yang ramai orang sayangkan dia....dan ramai yang follow blog mama untuk Rizqullah nih...

Amin ya rabbal alamin...
Terima kasih semua abang,kakak,auntie and uncle sbb sudi ikut blog mama shaye...
Nanti shaye posing banyak2 lagi yer...
Shaye kan dah jadi model bergaji mahal tuk mama saya...
Nanti saya cari akal baru lagi nak huru-harakan dan tonggang terbalikkan hidup mama saya...

Itu adalah antara ucapan Rizqullah...hehehe...tak der lah,mama je memandai taipkan ucapan dari Rizqullah....sekarang ni Rizqullah selalu ngamok kalau tak dapat apa benda yang dia nak...dan mama macam biasa...BUAT DEK je....hehehe...mama terpaksa ya sayang...kalau mama layan,lagi Rizqullah mengada-ngada lagi lebih...lagi penat mama melayan...kalau rasa pasni nak ngamok lagi,tunggu ayah balik yer sayang...ngamok dengan ayah..ekekeke....bagi ayah merasa sikit aura jadi ayah...

Okaylah...rasa cam panjang plak mama Rizqullah menaip malam ni...

Again...

THANK YOU!!!

Pada semua yang sudi follow blog korok ini...blog yang entah hape2 dan tak glamour langsung nih...apapun,saya menghargai setiap satu sokongan anda...

Till my next entry...salam sayang dan salam satu Malaysia buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!

**Mood teruja hari ini coz dapat berbual-bula sama my 4 eve BF(hubby)...Thanks dear for being there for me,walaupun kadang2 hanya di telefon je...tapi I know,kalau you ada kat sini dah tentu you akan peluk I dan tenangkan I...oh,love and lioke so much being pampered by you...**

2 comments:

qilarazak said...

so sweet dear. and congrates :)

Maslina Roslan said...

Qila,

Thanks for dropping by and comment...=)

 
Real Time Web Analytics