May 30, 2011

Baskin Robbins...The joy we share together...

The joy we share together...
Sangat happy tengok Rizqullah dan dayang-dayang sharing aiskrim Baskin Robbins...
Alahaiii...so lomentik gitus tengok korang makan suap-suap...
Hehehe...inilah yang berlaku bila makan berkongsi...
Sekali-sekala berkongsi kegembiraan dan kasih sayang bersama-sama adik beradik...


Dan perkara yang paling seronok adalah bila makan bersama dan berkongsi...
Rizqullah pun happy dapat makan bersama-sama mereka yang dia sayangi...


Alahaiiii...tak perlulah mama cakap banyak...let picture send the joy and share the happiness with all of you...


**Ermmm...kalau2 Baskin Robbins buat contest nih...leh mama masukkan dalam contest gambar2 nih...*** 

Mak Lang Zetti yang sibuk nak makan aiskrim...
Tapi mengepow kak long dia...haihhhh...

Yezzaaa...Rizqullah bila dah nampak aiskrim...
Apa lagi...tidak akan sekali-kali melepaskan peluang keemasan ini...

 Sharing the joy together...
Hooooo...nikmatnya dapat makan aiskrim...


 Tengokkkk tuuu..manjanya dia...
Pak Su plak suapkan...

 Dah puas makan aiskrim...
Main kejar-kejar plak ngan Mak Teh depan kaunter...
Aduuuh...saja buat haru betul Rizqullah ni...


Ini adalah sebenarnya sebahagian dari aktiviti jalan-jalan kami di One Utama...while walking around ternampak plak ada Baskin Robbins...so,apa lagi..drop by kejap tu buy some ice-cream to cool off our thirst...yang paling happy dapat makan aiskrim dah tentulah Rizqullah...sbb biasanya mama tak bagi dia makan aiskrim...its not good for the brain and nak elakkan Rizqullah hyperactive(penat wooorr nak kejar sana-sini..)...


Yang pasti sebelum tu Rizqullah dapat jumpa kak Lisa Surihani...wowwweee!!!Kak Lisa flying kiss tuu kat Rizqullah and say "Hi"...abang2 kat luar sana jangan jeles yerr....erm,abang Yusri jangan marah yerrr...Rizqullah tak bersalah,he just being adorable je...ekekeke...


Opss...tengok dah melalut plak,apapun memang on that day Rizqullah jumpa kak Lisa Surihani kat MPH,One Utama...she was there for the launching of new magazine dengan Shila Hamzah...Rizqullah tak amik gambar pun sama-sama kak Lisa...sbb Rizqullah tgh stripe kat buggy..tak per,we'll meet again nanti...insyaallah...


Okaylah...cukup dulu entry sharing the little joy of Baskin Robbins together-gether..till my next entry...salam 1 Malaysia buat semua..


Have a nice and beautiful Monday!!!

**Cuti sekolah hari ni dan jalanraya sangat-sangat clear..pada adik2 semua,selamat bercuti!!!**



0 comments:

 
Real Time Web Analytics