May 17, 2011

Bila 'TER'rajin...

This is what happpened bila mama Rizqullah 'TER'rajin...
Rajin bebenor mama Rizqullah and believe it or not...
I just design this new watermark in 5 minutes...
Hehehe...sah-sah sangat simple kan....


Another new watermark being made...
kali ni just a simple one je dan not so trendy or gempaksssss...
Tak der dah bunga-bunga...hehehe...
Hilang sudah bunga-bungaan....
Entah kenapa tetiba mood memilih untuk menjadikan watermark ini lebih simple and easy...


Pada yang ingat...this is my previous watermark for all the pictures appear in this blog...
And most of my entries earlier(tak lah lama sangat,just few months earlier je)...



And now....introducing my new watermark...
A very simple one je...

|

|

|

|

|

|

(drum roll pleaseeee....)

|

|

\/

Taraaaa....
(Kan dah cakap...simple one jeezzzzz...)


Okay...this is my new watermark...start from now on,anda akan melihat watermark ini dalam setiap gambar yang appear in this blog...just this time wanna make simple untuk kali ni...hmmm,lepas ni new header pulak ke???jeng...jeng...jeng...maybe,maklumlah...mama Rizqullah tengah rajin sekarang ni...hehehe...

Huhuhu...tak sabarnya nak bulan 7 dan 8 nih....cepatlah masa berlalu...tak sabar nak bertigaan kembali...dah hampir 4 bulan berlalu tanpa suami di sisi...sangat mencabarkah???pada yang mengalami sahaja memahaminya(pada yang menghadapi lebih 4 bulanlah yerrr...)...bukan mudah menghadapi segalanya seorang diri....macam2 dugaan dan cabaran...semuanya terpaksa di simpan sendiri...

Hmm...cukup dulu entry kali ni...insyaallah,kalau rajin mama update blog ni...

Have a nice and beautiful day!!!

Hari ni cuti...yipppiee!!!apa plan kawan2 semua??

6 comments:

Siti Aziz said...

kretif.. ^_^V

MataHati @ MH said...

comel ah watermark baru tu

Cahaya Mama said...

comel,simple,.hehe,.

mama bedue je ngn Rizqullah?,.oo,asben akk kje luar ek,.oke2,.sabar ye,..xlame dh tu,.pastu g bli bju rye same2,.hehe,.

1st time snggah sni,.nk bw kmbali,.lame sgt dh tggl blog tu,.sian die brhabuk,.wuwuwuu,.jmpot snggah ek,.

Maslina Roslan said...

Siti,

Terima kasih..biasa2 je,buat isi masa...

Maslina Roslan said...

MH,

Thank you..simple dan simplified..

Maslina Roslan said...

Cahaya Mama,

Kami tak berdua...tapi bila berjalan je berdua...kami tinggal dengan keluarga mama..

Hasben akak belayar dik...sekali belayar 6 bulan...insyaallah,tahun ni ada rezeki dapatlah kami beraya bersama...

Insyaallah,nanti akak singgah blog adik yer..apapun,salam perkenalan...=)

 
Real Time Web Analytics