May 23, 2011

Congrats Ninna & Fikri...

First of all...

Congratulation 

to Ninna and Fikri on the born of

Raja Nurynna binti Raja Mohamad Fikri

on 05.05.2011 at DEMC,Shah Alam...


Nak tengok wajah si kecil???


|


|


|


|


Taraaa...inilah dia pengarang hati dan jantung pasangan Fikri dan Ninna....




Raja Nurynna binti Raja Mohamad Fikri


Semoga Nurynna jadi anak yang solehah dan beriman...
You are so adorable dan comelious...
Dan semoga Fikri dan Ninna akan menjadi Ibu dan bapa yang mithali buat Nurynna...
Welcome to the parenthood world to both of you...


On last 05.05.2011,mama dan Rizqullah ke DEMC,Shah Alam untuk visit Auntie Ninna...alhamdulillah,after 9 months waiting for this moment...akhirnya auntie Ninna melahirkan seorang anak perempuan yang comel dan adorable ini...lepas kerja je,mama amik Rizqullah kat umah...terus melawat Auntie Ninna and to meet baby Nurynna...


To ayah,this is Fikri's daughter...nanti you balik bolehlah kita melawat lagi sekali...huhuhu...terasa plak nak anak pompuan sorang...hehehe...mesti habis rabak lagi duit ayah dan mama beli baju comel tuk baby girl...mungkin kerana ini Allah swt berikan Rizqullah pada kami..kalau tak mau memacam baju comel mama beli everyday...hehehe...


Okay...as usual,mama akan tepek gambar2 yang sempat dicaptured during our visit to meet Miss Nurynna...so,lets picture share the best moment of Fikri and Ninna entering the parenthood world...

Rizqullah yang bajet itu macam adik dia...
Sibuk yang amat dia nak tengok baby tu...
Siap suh mama tarik dekatkan pada dia sbb Rizqullah nak tengokdekat2...

 Wajah dan tapak kaki si kecil ini...
Welcome to world Nurynna...
You are so adorable and so comel...
Auntie geram sangat...rasa nak cium2 je...
Tapi auntie dah tak berani nak angkat baby...
Insyaallah,next time will gomol2 you....

 Rizqullah with ayah frens...
Auntie Nani,Unkel Ezanni,Unkel Boy...
Semua ada...hmmm,macam2 story ni dorang citer sal ayah...

 And last but not least...
Picas kasih ibu pada anak...

Again...congratulation and welcome to stay up night club to both of you..jagalah amanah Allah swt ini dengan baik dan bimbinglah dia menjadi seorang insan dan khalifah Allah swt yang terbaik...

Semoga Nurynna akan terus menceriakan dan meng'havoc'kan hari korang berdua....hehehe...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

**Pssttt...Waahhh,sudah thousand plus follower rupanya blog mama Rizqullah nih,terima kasih kerana menyokong...**

6 comments:

tieykah said...

Ya Allah!

sangat comey nyer.
:)

Chik Na said...

comelnya cop tapak kaki tu..

u.m.i.e said...

so sweett lah :)

BabyIntan said...

Masya'Allah comelnya! Tahniah buat ibu dan bapa raja nurynna!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comelnyeeeee
tahniah utk ur fren..:-)

Maslina Roslan said...

Comelkan???rasa cam nak buat baby je sekarang ni...ekekeke...tapi tak sanggup nak jaga plak pastu..hehehe...apapun,she's so adorable...nanti ayah dia pun nak join dunia blogging nih...

 
Real Time Web Analytics