May 29, 2011

A day with RIZQULLAH FAN KLUB...

Uhuk...uhukkk....
ada sesiapa yang rasa tercekik biji buah kurma ke baca tajuk entry ini???
Rizqullah ada FAN KLUB???biar betik kannn....
Kalau ada pun ahli dia 4 orang ni jelah...ehehehe...ops,termasuk mama,ayah dan Uci...
Jadilah 7 orang ahli tetap FAN KLUB Rizqullah...

Muahahaha...jangan marah yer pada sesiapa yang tersentap baca tajuk entry ini...
Alaaaahh...sesaje mama Rizqullah nak gurau2 cara manja...hihihi...
Okaylah...di bulan May ni tetibalah kan mama Rizqullah ni rajin yang amat bawak Rizqullah jenjalan sana sini...hari tu jenjalan gi Empire,kali ni plak jalan-jalan jugak...
Tapi mama bawak sekali ahli FAN KLUB Rizqullah...kali ni kami gi One Utama je...
Dah macam kedai sebelah rumah plak One Utama ni...tiap kali pun shopping mesti ke sini kami tuju..maklumlah,'MACAM-MACAM ADA' kat One Utama nih...kalau rasa penat,leh check in je  kat hotel 5 bintang kat sebelah One Utama nih...tapi janganlah mata berbintang-bintang bila nak bayar nanti...heeeeee...


Kay...back to the story,on last 14th May 2011...mama bawak Rizqullah jalan2 having fun kat One Utama...kali ni with semua dayang-dayang dia...waahhh,mahal+class gitu...Rizqullah ada dayang2,bukan bibik yer...jalan2 with DAYANG2 @ Ahli tetap sampai nafas terakhir RIZQULLAH KLUB...ekekeke...


Alahaiiiii...x mo menceceh panjang-panjanglah...biar gambar2 jelah yang menceritakan detik-detik gembira ini...layaaannnn....

Rizqullah with Mak Lang Zetti...
Mak Lang yang selalu mengajar Rizqullah nyanyi dan menari...
Ngajar yang bukan-bukan pun...inilah orangnya...

Rizqullah with his DAYANG-DAYANG...
Oh...terselit sekali Pak Su kat situ....

Ammmmbbooiii...
happynya Rizqullah jenjalan with Dayang-dayang va va voom...
Jalan-jalan cari makan...weeee....


Jalan-jalan singgah Burger King...
Since semua pun dah lapar...
kami singgah sat kat sini tuk isi tank yang dah kosong...

Rizqullah with Mak Teh...
Sedaaapppnya minum....

Bergambar session...
Rizqullah with his Dayang-dayang...

Lagi bergambar session...

Model Terlebih sudah LG...
Sedap je di relax kat platform tu kannn....

Siap tengok TV lagi okay...
Aduuuhhh...kasi malu je tau anak mama ni...
Siap ternganga-nganga lagi mulut tu...
Tutup mulut sayang...nanti lalat masyukkk...

Dan sebelum balik...
Jom singgah tengok kete baruuuu...
Tamak okay...sampai 2 belon sekali dia sebat...

Inilah dia bila sekali-sekala Rizqullah keluar dating bersama ahli-ahli FAN KLUB dia...happy dapat jalan-jalan dan lari-lari kat One Utama...pasni bila ayah balik,Rizqullah sambung main kejar2 kat OU ngan ayah yerrr...bagi ayah jogging dalam air-cond...hihihi...

Pada ayah yang nak di atas lautan sana,jaga diri baik-baik and FYI..."WE LOVE YOU SO MUCH AND WE MISSED YOU SO MUCH"...Tak sabar nak jalan-jalan makan angin sampai kembung with you...apapun,very the weird arr potongan rambut you tu...hehehe...

Okaylah...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice and beautiful weekend!!

**pssstt...amboiiii,minggu ni banyaknya orang kawen sana-sini...hadddoiii,sah-sah jalan jam di merata-rata tempat...pada pengantin baru semua...Selamat Pengantin baru dan semoga perkahwinan anda semua kekal hingga ke akhir hayat...**


 
Real Time Web Analytics