May 2, 2011

Enfa celebrating 'Mother's Day'...

 Lampiran yang mama dapat ketika jalan2 di One Utama...
And mama pun grab this oppurtunity tuk beli stok susu Rizqullah...
Since Rizqullah pun dah stop BF at age of 1 year 6 months...
Jadi kenalah beli stok susu tuk Rizqullah...

Just a simple entry je kali ni...
mama Rizqullah nak share some info and maybe a $$$ savers for mommies out there yang mana anak mereka taking Enfa milk....
Currently there is promotion for Enfa milk di One Utama...
This event juga bersempena hari Ibu yang  bakal menjelma...

For buyer yang beli 3 kotak of (2x650 gram) of any Enfagrow,Enfakid...
Akan dapat....free photoshoot mom and kids...
Dan jugak....

Crabtree & Evelyn Pampering Set...
This is specially for Mother....

Oh...lupa nak share,sekotak harga susu Enfagrow(2 x 650 gram) adalah RM 69.90...
So,pada sesiapa yang nak jimat...boleh grab this promotion...

Di mana???
Di One Utama(New Wing)...
Bila???
From 27th April 2011 to 2nd May 2011...

Okay...itu je nak share kali ni...

Till my next entry....salam sayang untuk semua...

Have a nice rest day!!!

4 comments:

Ini Kisah Tia said...

mak aih . jauh bebeo tuu . hehe

Maslina Roslan said...

Tia,

Itulah...pada yang dekat leh grab peluang ni..bukan selalu dapat offer camni...

mommy akmal said...

ala..lambat bace!!!kan dah terlepas penjimatan hebat!!huhuhu..anyway thnx 4 da info kakak :)

Maslina Roslan said...

Mommy akmal,

Alahai..ciannya,penjimatan habis ni sebenarnya..tak per,lain kali insyaallah ada lagi nih...

 
Real Time Web Analytics