May 17, 2011

Hari ni cuti...

Hari ni cuti....
Dalam bulan Mei ni dapatlah 2 kali cuti...
Hehehe...sehari masa hari pekerja...
Dan hari ni Hari Wesak plak...

Bulan depan...hmmm...x der cuti,so jangan berangan nak bermalasan...hehehe...
Serius...sangat tak suka tahun ni coz tak banyak cuti yang jatuh pada hari yang best...
Grrrr...tahun depan tak tahu camne..harap2 x macam tahun ni lagilah hendaknya...

Okay...since hari ni cuti...
Pagi tadi Rizqullah dan mama bercamwhore di Taman Jaya...
While waiting Uci and Bibik siap shopping kat Pasar Jalan Othman...

Mama dan Rizqullah jalan2 amik angin pagi di Taman Jaya...

 Aktiviti kami pagi tadi...
Jalan2 amik angin dan cuci mata tengok kehijauan di Taman Jaya...
Sambil tu sekali-sekala tengok LRT Putra lalu....

Menyempat lagi ni...
Mama set camera dan amik camni...
Huhuhu....sib baik x der orang lalu...
Kalau tak buat malu je...tapi ada ku kesahhh...ahahaha...

Ada lagi picas yang mama amik...alang2 berjalan tu...sambil berphotogediks sakan with Rizqullah...cam biasa,Rizqullah akan jadi model mama...

Okaylah...simple one je tuk petang ni...jap lagi mau keluar bawak Rizqullah naik car,jalan2 ke Shah Alam...tapi bukan balik umah nenek and atuk...tapi nak gi umah nenek2 yang lain...maklumlah,mama Rizqullah ni banyak makcik & pakcik...jadinya,harus dan wajib sekali-sekala bertemu dan berjumpa mereka...alang2 tu leh Rizqullah jumpa kawan dia si Mamat...

Till my next entry...selamat beristirehat di petang hari...

Salam...

2 comments:

Shiela Latif said...

seronoknya rizqullah, mama cuti dapat jalan2...aunty dok terpengkap kat umah je ngan de boys...tunggu ayah baru leh jalan jalan.... :(

Maslina Roslan said...

Shiela,

Dapat jalan gi Taman je..selebihnya mama dia x berani nak bawak dah...huhuhu..sbb suka sangat dia lari sana-sini...risau,takut org culik ke hape plak nanti...huhuhu

 
Real Time Web Analytics