May 18, 2011

Hasil rembatan di International Book Fair...

Fuuuuuhhh...entry tertunggak habis ni...ehehehe...
Mood this lately sangatlah ke laut...
**Maklumlah...orang tersayang berada di tengah laut sana...dah tentu mood pun selalu teringat di tengah laut sana...sesuailahkan dengan mood mama Rizqullah ni kannn...**


Okay...hari tu ayah tanya mama buku apa yang mama belikan untuk Rizqullah while we are visiting the Book Fair haritu....tak banyak sangat pun yang mama rembat...sebab mama tak mahu sepahkan umah with all Rizqullah things...huhuhu...dah banyak plak barang2 Rizqullah kat umah...rasa cam nak simpan masuk kotak je rasanya...tapi tak leh,sebab kengkadang Rizqullah still main dan guna benda2 tu....


Back to the main tittle...ini adalah sebahagian Rizqullah books collection...yeeehhaa!!!mama tambahkan lagi koleksi buku Rizqullah...
Tak tahu kenapa this lately sangat suka mengumpul buku untuk Rizqullah...
Sekarang ni lagi bersemangat nak kumpul dan beli buku untuk Rizqullah bila dia dah pandai shows mama and say the word correctly kat mama...serius rasa cam nak cium Rizqullah bertubi-tubi je masa tu...


Touching sangat rasanya sbb sebelum ni bila mama tunjukkan gambar2 tu...Rizqullah selalu buat tak tahu je...selalu tak amik port pun...tapi rupanya Rizqullah tangkap apa yang mama ajarkan...alhamdulillah...


Dan ini adalah some book collection yang mama rembat buat Rizqullah di International Book Fair tempoh hari....

Buku solat pun ada jugak...
Melentur buluh biar dari rebungnya...
Tiang agama tak akan mama abaikan buat Rizqullah...

Some picture book with alphabets...

Belajar waktu pun ada jugak...
Memang rambang mata mama dibuatnya...

Thanks mama for the book...
Insyaallah...Rizqullah rajin baca buku....


Okay...ini adalah some of book collection baru Rizqullah...huhuhu...nampak cam mama dia yang excited beli buku kaannnn...Rizqullah cool je,kalau ada adalah...kalau x der pun tak per...hehehe..apapun mama sangat suka bila buku2 ini Rizqullah akan belek2 sebelum tido...suka tanya mama macam2 bila tengok gambar2 dalam buku2 tu...dan kalau mood mama baik...mama layan,kalau mood mama agak ke laut dan agak penat...biasanya mama akan layan lebih kurang je...cian Rizqullah kengkadang tu mama rasa...


Wanted the full attention from mama sbb belah malam je Rizqullah dapat spend masa dengan mama...siang mama dah sibuk ke pejabat...ayah plak 6 bulan di laut baru balik pastu...apapun,walaupun Rizqullah tiada ayah selalu di sisi...mama tak mahu Rizqullah rasa kekurangan ini...mama will give my best to make sure anak mama ni tak rasa sedikit pun kekurangan kasih ayah...walaupun ayah selalu jauh dari kita,tapi kasih dia tetap ada bersama kita...bila ayah balik nanti...kita full blast spend masa dengan ayah...sampai ayah sakit pinggan layan kita dua...ekekeke...


Okaylah...cukup dulu entry kali ini...till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!!
Selamat kembali bertugas bagi yang bekerja!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics