May 26, 2011

Mother's Day Edisi Kedua....

Ecececeh...siap ada edisi kedua nih...
Masih belum habis lagikah sambutan Hari Ibu??

Ohhohoho...belum lagi dan mama nak ucapkan 

TERIMA KASIH

buat adik-adikku yang membuat suprise ini...

Walaupun tak berapa nak menjadi...
but the effort by all of you are so meaningful for us...
walaupun hubby kakak jauh,tapi kakak ada korang semua yang selalu menceriakan hidup kakak...


Adik-adik ku sayang telah pun membuat suprise sempena hari ibu tempoh hari...
Lepas makan je hari tu...kami balik berasingan...mama plak saja melencong sikit tuk beli barang...ehehehe..asalnya suprise untuk Uci..tetiba mama pun sekali...terlupa yang mama dan jadi mama...ekekeke...


Apapun...tak mo banyak cakap...let's picture tells and share the happiness on that day...

Acara tiup lilin....dan nyanyi selamat hari ibu...

Hmmm...kenapa plak Mak Lang mencelah kat situ???
Alang-alang tu kami sambut sekali birthday dia yang tertunda...

Kita potong cake pulakkkk...

Cake suprise untuk kami...

Dan tak lengkap tanpa family potrait...

This is my happy family....

Alhamdulillah...I always have them and will love them till my last breath...
Thank you Allah swt for giving them to me...


Okay...sampai sini je sambutan hari ibu untuk mama dan uci..walaupun simple je,tapi mengukir sebuah senyuman di wajah kami dan memberi satu erti...iaitu penghargaan dan kasih sayang yang tidak berbelah bagi...


Terima kasih


Lagi sekali buat adik2ku kerana meceriakan hari Ibu kakakmu ini...


Dah..dah...nanti mama sambung entry lain...ini pun curi masa sikit pagi ni taip entry ni...ekekeke...


Till my next entry,salam sayang buat semua...


Have a nice day!!

6 comments:

ghostwriter said...

perrgghh...kek tu cam syok sgt!!!huhu

Bunga said...

seronoknya... slmt hari ibu :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

kek yg sangat sedap . best best :)

Maslina Roslan said...

ghostwriter,

Sedap...tapi banyak sangat plak..huhuhu...

Maslina Roslan said...

Bunga,

Terima kasih dear...selamat hari ibu untuk anda juga ya...semoga hari anda ceria hendaknya..

Maslina Roslan said...

Choki,

Thanks dear...kek tu mmg sedap dan menarik...ekekeke...=)

 
Real Time Web Analytics