May 15, 2011

Notty Rizqullah!!!

**Special report edition for ayah**

Ececeheh...special report,entry kali nih...
Khas untuk tatapan ayah yang kejauhan dari kami...
Nak tahu kenapa mama cakap special report untuk ayah...

Haaaa...ni mama nak bagitau ayah yaaannnnggggg...
 Anak dia dah besar!!!
Dah pandai panjat sana-sini....
Dah pandai itu ini...
Dah pandai loyar buruk pun ia jugak ek...


This is what happened bila Rizqullah jalan2 ngan mama,uci dan semua dayang2 dia...
So ayah...please looked at this closely...
Pastu try to remember siapa yang masa shopping dulu masa kecik2 suka buat camni...
Ehehehe...mesti ayah kannnnn...


**Ekekeke...mama pun dulu suka gak tergantung camni depan troli...best wooorr,pastu suh abah tolak laju-laju...sangat seronok...tapi x derlah masa mama umur setahun dah buat camni...opssss,terbocor rahsia...ekeke...yelah2,mama Rizqullah dulu pun notty gakssss...**


Jom ushaaa...apa aksi terbaru Rizqullah...


|


|


|


|


|


|


\/


Taarrrraaa...inilah dia aksi terbaru...x mo duduk dalam troli dah okayyy...

Itu dia...usaha dia bergayut depan troli tu...
Walaupun masih ketot lagi...
Haiiiyaaaa...ini budak arr sangat notty sekarang ni...

Dah jatuh...dia leh naik balik tuuu...

Pak su...cepat2...tolong tolaaakkk...


Habislah Rizqullah...pas ni ayah balik mesti kena cubit peha tu kalau buat camni...ekekeke...apapun,pastu mama dah suh Rizqullah duduk balik dalam troli...huhuhu..takut plak Rizqullah jatuh nanti...karang jadi havoc plak kat hypermarket,anak En Redzuan meraung jatuh dari troli....hehehe...


So ayah...this is one of Rizqullah notty's act...pasni apa lagi skill baru anak kita??mama kadang2 kecut perut tengok aksi dia...takut dia terjatuh dan lukakan diri dia...tapi macam ayah cakap...anak lelaki kena biarkan je...let him learn by his own way...


Okay...cukup dulu special report entry for ayah...till my next entry...


Salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice day and weekend!!!

8 comments:

mommy akmal said...

comel sangattt :)

cik chinta said...

nak tolak troley x dapat, tu yg dia wat gtu =D

Doktor Love said...

adik rizqullah...hehe...tiuttt...

Ummi said...

hehehhe..kiut..kiut..

Maslina Roslan said...

mommy akmal,

Notty sangatttt pun iyer jugak nih...huhuhu

Maslina Roslan said...

Cik Chinta,

Tolak troli pun dia buat jugak...habis seme org dilanggarnya...mama dia yang malu dan kena minta maaf....=(

Maslina Roslan said...

Fatin,

Thanks dear...cute tapi sangatttt nakal sekarang ni...

Maslina Roslan said...

Kak Kin,

Kiut sbb nakal kannnn....geram je sekarang ni kat dia...

 
Real Time Web Analytics