May 14, 2011

Rezeki lagi...Thank you Nuffnang!!!

Alhamdulillah...

First of all...itu yang mama nak ucapkan dulu...
Sbb ini semua adalah rezeki Rizqullah...

Thank you to Nuffnang for the 2 Buffered earning given to this blog...
Berseri blog I untuk Rizqullah ni with the advertising keep appearing here...
Eh...dah nama pun BE kannn...harus sesiapa yang masuk akan melihatnya...

Tak lupa jugak pada ME yang kejap appear dan kejap hilang...
Income jugak tu...rezeki2...pada yang singgah2 tu..
Rajin2kanlah jari jemari anda click2 pada iklan2 yang tengah buat tarian samba di blog ini...
Ekekeke...hadiah kecil untuk Rizqullah dari anda...

Dan ini pula adalah reaksi Rizqullah setelah mama bagitau yang ada new BE dari Nuffnang...

Wajah tidak percaya Rizqullah lepas mama bagitau...

Dan ini adalah Buffered Earning yang sedang2 menari-nari dalam blog ini...
Alhamdulillah rezeki buat Rizqullah lagiiiii...
And hope there is more to come...
Aminnn....

Thank you for Nuffnang again on the new BE given to this simple blog...

Alhamdulillah...2 BE appeared in the Nuffnang account...

Dan ini adalah wajah happy Rizqullah setelah mama tunjukkan bukti...


Okay...pada sesiapa yang nak tahu apa resepi nak dapat BE dari Nuffnang...meh mama share sikit..."kena rajin blogwalking dan maintain traffic"...itu je...hehehe..jangan marah ek...ayat biasa semua blogger pun letak....tapi itulah,this lately traffic ke blog ni agak suam2 kuku je...ekeke..sbb mama Rizqullah malas giler nak blogwalking dan update enrty...kalau dulu rajin gak...2 kali sehari tu I update...


Sekarang ni...errrrmmmm,sekali sehari pun kira okaylah kannnnn...


Terima kasih pada yang selalu dok jenguk ke blog nan ado mama Rizqullah ni...kengkadang tu mama tak tahu nak update ke tidak dalam ni...sbb takut plak ada yang tersentap-sentap dan tak suka...maklumlah,this is online diary....dan it's open..ada satu tahap tu,mama dah terpikir nak close this to private je...tapi,sbb pikirkan ayah nak sharing knowledge dan interesting pada semua...mama patahkan niat itu,dan harap kalau ada salah dan silap dalam mana2 entry mama Rizqullah ni...dan buat anda berkecil hati...


Please do e-mail me or tegurlah saya...kengkadang manusia ini tidak lari dari melakukan sebarang kesalahan...i'm just a human being...


Okaylah...just wanna share happy news buat semua dan nak bagi bakar semangat sikit buat newbie2 baru yang berjinak-jinak dalam dunia blog ini...welcome to you all to the bloging world...


Till my next entry,salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and calm weekend!!

5 comments:

cikida said...

congrats2..bestnye...aloloo comel la..=)

cikida said...

congrats2..bestnye...aloloo comel la..=)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh beshhhh tahniahhhhh

Maslina Roslan said...

Cikida,

Thanks dear...rezeki tuk si kecik ni..alhamdulillah..

Maslina Roslan said...

Mya,

Best...ada lebih ongkos tuk belikan dak kecik ni toys...yipppie!!!

 
Real Time Web Analytics