May 1, 2011

Selamat Hari Pekerja!!

Selamat Hari Pekerja buat semua yang bergelar pekerja...
Tak kiralah samaada yang bertugas di sektor kerajaan mahupun swasta...

1 May merupakan hari penghargaan untuk insan yang begelar pekerja...
Jadi....gunakanlah cuti yang ada ini untuk diluangkan bersama keluarga tercinta...

3 hari terus tu dapat cuti...syoooookkk!!dan dah tentu banyak resort2,hotel2 dan villa2 penuh dengan family2 yang menghabiskan cuti hujung minggu dan cuti hari pekerja bersama keluarga tersayang....bila lagikan nak spend masa begini...cuti panjang begini haruslah digunakan sebaik mungkin...

Di kesempatan ini jugak mama pun nak spend masa dengan Rizqullah...ayah???kena postponed spend cuti hari pekerja ni lagi 3 bulan...sementara tu spend masa dengan mama dulu yer...itupun kira okay gak kannnnn...

Dan macam biasa...tak akan lengkap entry mama Rizqullah ni tanpa wajah Rizqullah di sini...jom layan aksi dan wajah terbaru Rizqullah....**rambut dan panjang,maklumlah dah 3 bulan x potong...sejak ayah x der kat sini,mama tak berani nak bawak Rizqullah potong rambut...huhuhu...**





Okay...sekali lagi dari kami sekeluarga....


"Selamat Hari Pekerja"


Dan dalam bahasa Inggerisnya pula...


"Happy Labour day"


Pada semua yang bekerja dan makan gaji...semoga cuti yang ada ini dimanfaatkan bersama keluarga tercinta...chill on holiday!!!


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah...


Have a nice holiday and rest...


**To my dear hubby,kerja baik-baik ya sayang...we love you so much and we missed you so bad...tak sabar nak bertiga kembali,we gonna have fun when you're back later...6 bulan yang penuh cabaran...tapi membawa pelbagai kenangan terindah buat kita nanti...pengorbanan yang bererti dan terindah buat kita berdua...**

8 comments:

Doktor Love said...

selamat hari pekerja kak mas. =)

nabila saat said...

pekerja merealisasikan transformasi negara

selamat hari pekerja

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.moshi moshi.visit here^^ nice blog.
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

Maslina Roslan said...

Fatin,

Thank dear...selamat bercuti jugak untuk fatin...:-)

Maslina Roslan said...

Nabila,

Yezzaaa...tanpa pekerja,ekonomi negara jugak tidak dapat dijana...:-)

Maslina Roslan said...

アヌム ちゃん~~,

Moshi,moshi...

Thank for dropping by...:-)

miwqa said...

comelnye budak ni hehe

Maslina Roslan said...

Miwqa,

Terima kasih...anugerah dari Allah swt,buat peneman di kala sunyi...

 
Real Time Web Analytics