May 5, 2011

Thank you mama...

Just a short entry je...

Thank you mama...sbb tolong jagakan Rizqullah semalam...
Semalam bibik Rizqullah tak datang kerja..katanya tak sihat..
entah betul entah tidak...wallahualam...
Rasanya tengok kelmarin macam sihat je bibik tu...huhuhu...

Tak perlah,luckily mama ada Uci yang boleh tolong mama tuk jagakan Rizqullah...
Nak harap orang lain???hmmm..agak2 nak ke jaga cucu dia nih???opssss...

Okay...dah,dah...tak mo luahkan rasa ketidakpuasan hati ini...biarlah ia jadi satu peringatan untuk mama dan Rizqullah...

Apapun...lagi sekali,kakak nak ucapkan "Terima kasih" untuk mama sbb selalu berada di situ tiap kali kakak perlukan seseorang untuk membantu kakak....
Begitu jugak adik-adikku jugak...terima kasih sbb tolong kakak tengok2kan Rizqullah while kakak pergi kerja...
You guys are the best!!!

Rizqullah with Uci yang selalu ada untuk Rizqullah..
Ucilah tempat Rizqullah bermanja...
agaknya dia pelik,dia hanya ada Uci je ke??
Where is Atok and Nenek???
**Long story...**

Okaylah...again,mama nak ucapkan Terima kasih yang tak terhingga buat my mom yang selalu berada di sisi untuk membantu anak dia ini....rasanya ucapan terima kasih pun tak dapat membalas apa yang mama dah buat untuk kakak dan Rizqullah...

Hanya one word je yang kakak leh cakapkan untuk mama...

"YOU ARE THE GREATEST MOM AND UCI!!!"

Nak tahu kenapa mama Rizqullah cakap camtu...will story in my "Mother Days" entry nanti...apapun,to ayah....nak bagitau ni je...I have the greatest mom!!!and Rizqullah have ONLY THE GREATEST UCI!!

Till my next entry..salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!

**Entry a bit emo,hari ni gara2 macam2 hal...benar orang kata,we can forgive,but cannot forget...but for me,i'm both...can't forgive and can't forget...**

0 comments:

 
Real Time Web Analytics