May 5, 2011

What happened to my NUFFNANG??

Tak tahu nak cakap camne...tapi rasa pelik giler je nih...
sbbnya iklan ada je appear...tapi incomenya nan ado je??

What happened NUFFNANG???
Can you give me some update on this...
Ticket has been raised to your customer service and yet...
There is no answer on that...

Pelik...pelik bin ajaib sungguh...
Sejak bila jadi camni???
Iklan nak appearkan di sini...




Ni yang leaderboard je...belum lagi yang lain-lain...
Tapi income masuk sikit giler...dan jugak BE langsung x der...
Tapi rasanya iklan tu appear selalu je kat sini...

Haih..NUFFNANG...what is your game???
This make me think to open to other advertiser...

Apapun..hope pihak NUFFNANG please look into this...
Kesian semua blogger2...iklan keluar...
Tapi income dah tak masuk2 pun...
I know about the campaign earning semua..
But takkan semua pun campaign earning kottt...
And takkan lah kalau iklan tu asyik appear pun considered as campaign earning??

Okaylah....itu je nak share petang2 ni...
rasanya bukan saya je menghadapi benda nih..camne blogger2 lain??
Menghadapi masalah yang sama??

Till my next merepek merapu entry...salam sayang buat semua..
Have a nice and bright evening!!
CHiillll!!!

8 comments:

LYAfrina said...

ERMM.... SAMA R.. X PAHAM KAN??? INCOME X DE.. TGK IKLAN MENARI - NARI SITU SINI.

fisa othman said...

iklan dok buat buat breakdance tapi earning masih lagi malu2 nak naik...

MR. MIND said...

biarkan dia bersuka2 situ, hahah

Masni Syafie said...

betul la.. sama gn sy jgk.. BE xder lgsung

Maslina Roslan said...

Lyafrina,

Betul tu...sonok je kan tengok dia menari-nari...tapi income nan ado he masuk...huhuhu...

Maslina Roslan said...

Fisa,

Yezzaaa...cantikkan dia menari-nari...ekekek..sabor jelah tgk dia breakdance kat situ...

Maslina Roslan said...

Mr Mind,

Huhuhu...biarkan???hmmm...

Maslina Roslan said...

Masni,

Betul tu..rasanya ramai blogger yang kena camni...huhuhu

 
Real Time Web Analytics