June 19, 2011

Blog ini bakal digodam???

Alahaiiii...dek non..
Blog cap ayam ni pun nak godam ke???
X der apa yang best sangat pun blog ni wahai En Hackers....
Lagipun ini blog seorang ibu yang untuk seorang anak...


Terkezut jugak mama malam ni baca senarai blog yang bakal di godam oleh Anynomous...
Alaaahhh...yang hack semua website kerajaan tu...
**Huhuhu...blog ni pun ada dalam senarai...cedeyyyy!!!**
Huhuhu...so,mama sesiaplah buat backup blog ni...
Huhuhu...semua kenangan mama dalam membesarkan Rizqullah tatkala ayah tiada di sisi semuanya di sini...begitu juga blog ini jugak untuk tatapan ayah tatkala jauh dari kami...monitoring aktiviti mama dan Rizqullah tatkala ayah x dapat bersama kami...


Oh...mana mama tahu pasal hal ni...


Mama baca kat sini --> Ini Blog Ke? dan jugak di sini --> Fadzli
Kat sini pun citer yang sana --> Andy & Arifshah


list blog yang bakal dihack pulak di sini --> list blog

Adoiiii...nak fengsan kejap bleh...
Tapi walauapapun...pencegahan lebih baikkan...
(Mama dah buat blog backup kat tempat lain...walaupun follower dah ramai,tapi bagi mama kenangan ini lagi penting dan ayah boleh access dan baca perkembangan anak dia...ayah je ada access ke blog itu buat masa sekarang ni...)
Entahlah...kenapa pulak blog ni terpilih...
Tapi mama harap x kenalah godam blog mama nih...
Sbb mama bukan blogger popular pun...
Mama hanyalah blogger biasa je...
Yang merekodkan segala kenangan terindah hidup ini bersama seorang anak kecil dan juga bersama suami...




Apapun....mama harap semua ini x akan berlaku...
Minta-minta En Anynomous tidak menggangu di sini...
Apapun,teruskan usaha anda dalam menghalang memorandum SKMM tu...
Ramai menyokong anda....


Okaylah...mama just nak share kerisauan je...kalau anda tengok lambang Vendeta tu ada kat sini..harap2 faham jelah yerrr...awal2 mama minta maaf pada sesiapa yang follow blog ni sbb mama tak dapat nak sharekan link baru tu kat sini...


Biarlah blog itu bakal menjadi rahsia dan kenangan kami...
mungkin dah tiba masanya mama privatekan semuanya...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful weekend...

8 comments:

Ummi said...

mas..nak backup macam mane?tu semua senarai yg join geng blogger kan?huuuu

Doktor Love said...

alar...yeke kak mas. jaat la anynomous tu. =(

Mama Rizqullah said...

Kin,

Nanti saya sharekan caranya camne yer...next entry,insyaallah publish malam ni...^___^

Mama Rizqullah said...

Fatin,

X per...nanti akak bagi access kat Fatin andai blog ni kena shutdown...huhuhu..

soooooour said...

tenang2........

Mama Rizqullah said...

Sooour,

Masih tenang je nih...mudah2an tidak terkena je...huuuu...=(

i n n z c h u b b y said...

kak mas...

url blog inn pun ada jugak... :(

Mama Rizqullah said...

Inn,

Buat backup..incase tetiba Mr Anon tu menggangukan...huhuhu...

 
Real Time Web Analytics