June 29, 2011

Duta kecil handphone SONY ERICSSON!!!

Eheeeemm...eheemmmmm....
Drum roll pleasee!!!

Mama nak share dan canang nih...
Rizqullah dah jadi duta kecil dan model handphone SONY ERICSSON...

Tak percaya ke????
Heheheh...silalah x percaya coz mama memain je...heeeeeeee...

Tapi kalau ada rezeki apa salahnya...
mama sokong je apa yang tertulis untuk Rizqullah...
Errrm...x mo cakap banyaklah lagi....mai tengok apa yang Rizqullah buat dalam mempromosikan handphone SONY ERICSSON kepunyaan ayah dia....
Handphone tinggalan ayah kat umah dan kini dah jadi bahan mainan Rizqullah....
Sorry ya ayah...I terlupa nak simpan balik phone you tu and now entah mana phone u tu Rizqullah buat main...huhuhuhu...

Dah...dah..layan sat aksi Rizqullah mempromosikan handphone LAMA SONY ERICSSON...

Layaaaannnnn....

Tuan-tuan,puan-puan semua...
Marilah beli Handphone SONY ERICSSON kepunyaan ayah saya nih...
Saya bagi less 80%...tapi charger seme tarak...
Tengok-tengok...cantik lagi kaaannnn....

Kejap...saya try SMS ayah...
Tanya boleh tak bagi less sampai 80%....

Ohhh...sebelum saya lupa...
Telefon ni pun ada camera....
Tolak je slide belakang nih...

Ohhh!!!ayah dah reply...
Ayah cakap leh bagi 90% terus discount sempena MEGA SALE kat Malaysia sekarang ni...
Lupa Rizqullah nak bagitau,kalau x der line...
Anda leh bawak handphone ni dah cubalah cari mana2 area yang line clear sikit...

Hehehehe....inilah antara aksi Rizqullah bila dapat main handphone ayah....punyalah happy dan siap cakap "Hello...ello..."...aduhai,dah memacam keletah anak kecil saya sorang nih...dialah penghibur hati saya tatkala luka dan lara....alhamdulillah,Rizqullah dah pandai cakap banyak vocab sekarang ni...paling tak tahan bila dia nak merepot itu ini...seboleh-bolehnya kita kena pandang dia...kalau x pandang dia mesti dia tarik muka kita suh pandang dan dengar apa yang dia nak sampaikan...

Aduhaiii...anak mama ni...dah pandai plak buat effective communication...sabar jelah kannn...apapun,you always makes mama smile my little HERO!!!

Tiap kali pulang dari rumah...Rizqullah adalah penyambut tetamu mama yang paling setia,mesti panggil "Mama,mama"....hilang penat bila dengar suara Rizqullah panggil mama...TERIMA KASIH SAYANG MAMA atas peniup semangatmu itu pada mama...

Okayssss...cukup dulusss entrysss kali ini...till my next entry and update..salam sayang buat semua...

Semoga hari anda ceria dan dipermudahkan oleh-Nya...

Ameeen...

2 comments:

el said...

budak2 kecik ni mmg suka nau ngan henpon
kdg2 tu main campak2 je cam igt toy depa..hahahaha

Mama Rizqullah said...

El,

Betul tu...sib baik bukan hp canggih...kalau iphone ke,mesti tak akan diberi...

 
Real Time Web Analytics