June 28, 2011

Holiday mood is still ON!!

Dush...dush...dush...tumbuk2 muka sendiri!!!
Wake up,wake up...sudah berakhir percutian pendek kami...
Huhuhuhu...cedey!!!

Hari ni dah start mula kerja balik as usual...
Seronok sangat dapat bercuti akhirnya...
Setelah beberapa bulan dok terperap kat umah je...
Sesekali dapat release tension dan bawak Rizuqllah jenjalan tengok tempat baru...
Sangatlah mengujakan...suka mama tengok Rizuqllah happy dapat jenjalan...
Nak tunggu ayah balik...memang lama lagilah kannnn...

Dan entry kali ni mama just nak sneak preview je apa yang berlaku sepanjang 2 hari ini...
Kemana kami pergi untuk 2 hari ini...


Jom usha kejap gambar2 percutian kami ni....



Kami di Permaisuri Resort Port Dickson....
Alhamdulillah...we got the apartment with balcony....

Rizqullah and mama having little FUN and JOY!!!
Seronok bangat budak kecik ni dapat tengok pasir dan pantai...

Sebelum mandi laut....
Kita pose dulu!!!
Ayah...hensem x saya???mama baru trimkan rambut Rizqullah...


Dan bila dah sampai tepi laut...
Haruslah photoshoot freestyle kat sini...
Sekali-sekalakan melayan camwhoring habits...
Hehehehe...
Kan best kalau dalam gambar ni ada ayah sekali...
Complete semuanya....


Okay...nak tahu full story ke mana kami dan apa yang sempat kami buat di Port Dickson serta siapa yang kami jumpa di sana...tunggukan je entry jalan2 holiday kami ini ya...


Kali ni sneak preview je...huhuhu..mood nak mengedit gambar dan mengupdate entry belum MARI lagi...ehehehe..maklumlah 2 camera menembak sepanjang short holiday ni..harus dan wajib banyak picas2 yang nak ditepek di sini...

Sebab semuanya adalah "My Special Memories"...everything is special and precious...jadi perlulah diabadikan buat tatapan anakanda saya dikemudian hari...dengan adanya Rizqullah,hidup kami sungguh bermakna...sesungguhnya rugi orang2 yang selalu mengabaikan dia...haih,bilalah lara di hati ini akan terubat...walaupun menjauhkan diri,namun parut luka itu tetap ada...sekarang ni mama nak fokus pada kebahagiaan kami dari dok pikir pasal orang lain...so,kalau ada yang rasa mama Rizqullah ni selfish ke or what so ever...hei!!!sukahatilah kaaaann...itu rezeki kami,hasil titik peluh kami...sukahati kamilah kaaann kami nak buat apa...kami x minta pun hak korang...


Okaylah,cukup dulu entry kali ni...insyaallah,kalau mood datang nanti...mama tepek gambar2 holiday kami yang melambak-lambakssss nih....

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!
 

10 comments:

syiela said...

bestnya dpt bercuti... terasa hilang semua bebanan :)

Mama Rizqullah said...

Syiela,

Itulah....nak tunggu en suami balik mmg mau sakit jiwa dibuatnya..jadi self service gi holiday sendiri..ehehehe...

PurpLe LoVeR said...

wahhhh seronoknya terpancar wajah keriangan rizkullah :)

Terbelog said...

lama x pg pd :0

ZuRaNaI said...

update cpt2 kak..hehe..nk bce..mesti best!!

Mama Rizqullah said...

Gee@Purple Lover,

Setelah sekian lama gee..akhirnya berjalan gak kami..tak tahan nak tunggu 6 bulan...seksa plak penantian kali ini..huhuhu..

Mama Rizqullah said...

Terbelog,

Singgahlah kalau ada masa...nikmati keindahan alam ciptaan Allah swt..

Mama Rizqullah said...

Zura,

Alahaiii dik..x der apa yang special pun kami buat kat sana...just release sikit tension je tgk Rizqullah happy...^___^

el said...

xnah jejak kaki kt pantai PD
bila nak merasa ni hehehehe

Mama Rizqullah said...

El,

Pergilah ke sana jika ada peluang...sekali-sekala tgk2 tempat orang...=)

 
Real Time Web Analytics