June 14, 2011

It's my 19 + 10 birthday today!!!



Happy birthday to me!!!
Happy birthday to mama Rizqullah...
Happy birthday to me!!!


Aiiiyyoooo!!!sudah 19 + 10 rupanya,lagi satu tahun je dah masuk 3 series...
Huhuhuhu...dah hampir lebih 19 tahun rupanya mama Rizqullah ni hidupdi atas bumi Allah swt...hmmmm...selalu kalau umur Rizqullah cukup je beberapa bulan mesti mama buat apa achievement Rizqullah...


Hmm...mama plak,dalam setahun ni apa achievement???
Banyak sangat..sampai mama pun lupa...tapi achievement yang paling buat mama bangga ialah,having Rizqullah dan ayah in my life...


Oh,ayah plak malam tadi dah wish "Happy Birthday"...
Tapi mama plak dah selamat tido time tu...
Entah kenapa mata mama macam dijahit-jahit plak malam tadi...
Okay ayah...you balik nanti kita celebrate my birthday yerrrr...


Cakap pasal birthday celebration on last Sunday(12th June 2011)...
Mama receive a suprise birthday celebration...
Thanks yo my dear sista's on the suprise...
**Siap masakkan lunch special lagi tuuuu...home cook lagi okaaay!!**


Mak Lang Zetti suapkan mama...
Waahh...ala-ala manja dan suap2 gitu....
**Oh,gosssh!!!nampak sparetyre mama...please slim down puan Maslina!!!**

Budak yang boleh melantak satu cake...
Tengok tu habis comot muka dia melantak cake...
Ayah,lepas ni please don't show Rizqullah any cakes...
He keep asking for more cakes....

Okay...next entry jelah mama citer pasal suprise birthday celebration nih...2 in 1 event sekali tu...tapi dah tentu yang paling happy adalah....RIZQULLAH sbb dia dapat makan banyak2 kek....lepas tu mama yang penat sbb kena layan kehyperactivean dia....tak reti dok diam pas dapat makan cake...huhuhuhuhu....

Apapun...lagi sekali,Happy Birthday to me!!!
Thanks for the wishes on my FB wall...ada masa nanti mama Rizqullah balas yaaa...

Thanks to ayah for being the first person call and sms mama...
**Just got lucky he is in Bintulu..kalau x nangis tengok screen handphone jelah...**
Tapi isteri kesayangan dia ni dah sodap tido plus badmood due to hari kewanitaan...
Apapun ayah okay and clearly understand it...thanks dear for the green light given and also for green light on the holiday plan...love you so much lah...you did sound like wanted to go for a long holiday...Ok,Boss...will arranged the holiday for us soon....How about Kota Kinabalu???sound nice x???oh...not forgetting Langkawi maybe...what ever it is,once you are back I have pack up few activity just for two of us...one of them is go-kart...wayang and bowling is a must okay!!

Okay...cukup dulu...ada ke suprise hari ni??hmm...tunggukan jelah apa lagi suprise tuk mama Rizqullah...macam adalah kannnn...apapun,thanks again for all yang wish mama Rizqullah sejak dari tengah malam tadi...for the first batch of wishes kat FB wall,mama dah balas...next bacth plak...malam sikitlah yer...itupun kalau mama Rizqullah tak krroohhh,krrroooh lagi...maklumlah dilanda hari kewanitaan...

Till my next entry...salam sayang dan salam satu Malaysia buat semua...

Have a nice and lovely day!!!

19 comments:

umialya said...

Selamat Hari Lahir Maz

ummiarissa said...

semoga panjang umur dan sentiasa mencari lebih banyak ilmu untuk di kongsi bersama...hepi beday 9+10+10...

waeda alias said...

hepy bufday ;)

Mama Qiestina said...

happy bufday lalingsss!

may allah bless u & family always & happy selalu..

i n n z c h u b b y said...

kak mas~

hepi bday!!! :)

dah tak lama lagi je kan papa rizqullah nak balik...

iza liza said...

epy bday sis!!!

syiela said...

happy besday... ur besday sama dgn my hubby

HaninFarshid said...

happy birthday dear....semoga sentiasa happy disamping keluarga tersayang,panjang umur....dan sentiasa murah rezeki....

eh! same agelah kiter....hihi! takpe....yang penting sentiasa nampak muda dan sihat2 selalu ;)

Mama Rizqullah said...

Umialya,
Terima kasih...

Ummiarissa,
Terima kasih...mudah2an ada rezeki dan kelapangan tuk sambung Master...teringin nak belajar balik plak..

kiwi said...

happy besday, semoga panjang umur murah rezeki :)

ghostwriter said...

epy besday sis...moga pnjg umur n murah rezeki tau!=)

Pyka Rahmat said...

happy birthday :)

AziE said...

Happy Birthday

MrS KeNey said...

Happy birthday mama Rizqullah..
Semoga bahagia selalu disamping orang tersayang!

Mama Rizqullah said...

waeda alias & Mama Qiestina,

Thank you dear...hope both of you happy selalu..=)

Mama Rizqullah said...

Inn,

Thanks Inn...a'ah, tak lama lagi je nih...haih,berdebar-debar plak rasa...macam first time nak jumpa plak rasanya..ekekeke...

Mama Rizqullah said...

iza liza : Thank you dear..

syiela : Thanks syiela,alamak..sama ke??itulah saya share tarikh ni ngan adik lelaki dan cousin...kelakar plak bila wish sesama sendiri...

Mama Rizqullah said...

Hanin,

Thanks my fren for the birthday wish...

Alamak...nampak tua ke??ekekeke...sebaya ke kita...wah,ramai betul geng yang sama usia ni kawen ngan org laut...syoookk!!!

Mama Rizqullah said...

kiwi :Thank you dear..^__^

ghostwriter : Thank you laling...^__^

Pyka Rahmat : Thanks Pyka...=)

AziE : Thanks Azie...^__^

MrS KeNey : Thanks Dear..ameen,mudah2an...^__^

 
Real Time Web Analytics