June 11, 2011

Kerana Nora Elena??

Itu dia...sekali mama share je surat bantahan tu...
Berdoyong-doyon ni mereka yang tercari-cari akan surat bantahan tu...
Bila cari kat Google plaakkkk...

Walaweh!!!!
Tengoklah nih...



First sekali dalam carian...
Terima kasihlah En Google...
You make me Giggle today!!!


Dan ini plak bila mama bukak account Nuffnang...
Pun sama...seme pasal Nora Elena...
Bermacam-macam carian pasal Nora Elena nih...


Haihhh...penangan Nora Elena betul nih.....
Tapi itulah,mama letak satu entry je...tapi carian dia...
Mak aiiihhhh...sangatlah banyak!!!!
Terkejut tuuuuu....

Tapiiiiiiiiiiiiiiiii next week citer tu dah habis kaaaaaannn....

Dan ini plak reaksi Rizqullah pas dapat tengok citer Nora Elena...


Hangau macam Langau....
Tak kesahlah...yang penting mama dan Rizqullah dah jumpa Aaron Aziz tu live lagi...
Sangat-sangat dan sangat hensem orangnya...
Sib baik I dah ada suami...which my husband is REAL Seth Tan for me...
Dia adalah segalanya untuk Mama dan Rizqullah...

Ehemm...ehemm...ayah,next week dah bezday mama yang ke-dua puluh tut...heeee....i missed the moment you buat suprise tuk I last year...walaupun masa tu dah sedih sbb you only wish me...tapi you did a good suprise for me walaupun you jauh2 drive dari Terengganu...buat2 angkat barang dulu then kiss me kat dahi wishing me "Happy Birthday"...pastu "Taarrraaaaaaaaaa!!!" sejambak bunga untuk I,you really make me smile...masa tu dalam hati dah cakap..."alaaaaaa,tak bestnya birthday hari ni...huuuuuuuu...:-("...tapi you macam tahu2 je apa yang buat wife you ni happy dan feel appreciated...sejambak bunga ros merah with a card and kiss from you...walaupun you penat and you are not suppose to be homed that week,tapi you tetap balik demi isteri tercinta you ni...Oh,sayang...you really make me to fell in love with you million times...

Tapiiiiiiiiiiiiiii...tahun ni you are far away from me...tak der lagi that pleasent suprise from you...huhuhuhu...I know you dah cakap kita celebrate my birthday lepas you balik nanti...tapi I just felt that I wanna be in your arms on my birthday..it's okay no flower,no card and no cake...I just want you to be with me on my birthday...you tahu yang i hate my birthday and the months of June...a week after my birthday,it's abah 2nd year of leaving us forever...oh,i missed him so much dear...I missed him nagging me for all my bad and wrong doing,I missed to arguing with him on so much of thing and the most I missed about him is...the fatherly touch and his love towards me...he just been a very good and excellent father to us...

Al-fatihah untuk arwah abah...
dan semoga roh abah ditempatkan di kalangan mereka yang dikasihi oleh Allah swt...

OPsssss...udah masuk mode-mode emosi plak mama Rizqullah nih...
Maklumlah...bulan 6 ni macam2 yang berlaku...dan pada 10 Jun 2011,genap 32 tahun usia perkahwinan kedua ibu bapa saya...sungguh setia dan dalamnya cinta mereka,walaupun bermacam masalah yang mereka hadapi dalam membina keluarga kecil mereka ini...namun mereka bahagia dan mereka saling mencintai satu sama lain...walaupun abah dah meninggalkan kami,namun mama tak pernah putus mendoakan semoga rohnya tenang di sana..mama@uci sentiasa dan acapkali mengingatkan kami akan kegemaran arwah...

Aduhhhh..terpanjang plak kali ni mama membebel...apapun,terima kasih pada mereka yang sudi singgah ke sini dan baca surat bantahan tu...pada kak geli yang create surat bantahan ni...you really make me laughlah dear...

Okay...dah cukup dulu entry kali ni...apapun,semoga hari cuti anda in ceria hendaknya...

Till my next entry,salam sayang dan salam istirehat buat semua...

Have a nice day!!!

7 comments:

Shiela Latif said...

comelnyer rizqullah senyum nampak semua gigi dia ...ekeke

NORLIDA said...

hepi besday in advance mas..incase x dpt nk wish on the exact date...xpe ayah Rizqullah xde, ramai je yg akan celeb8 same2 nti kan..jgn seey2 kay;)

NORLIDA said...

*sedey2

Cinta Misteri said...

First of all....would like to wish Hepi Birthday to Rizqullah..

and..just FYI, i tak tengok pown Nora Ellena tu coz everyday balik lewat, mmg tak smpt nak ikuti drama tue. dengar citer jer dr kawan2 kat office. Tapi, saya dh baca novel Kasih yg Suci beberapa tahun yg lalu.

Mama Rizqullah said...

Shiela,

Thanks Dear,banyak betul Tag mas hutang ngan shiela nih...huhuhu..segan dah...

Mama Rizqullah said...

Ida,

Thanks Dear for the wish,itulah...alhamdulillah,syukur punya adik2 yang selalu di sisi...dorang yang akan celebratekan birthday kakak dia ni nanti...

Mama Rizqullah said...

Cinta Misteri,

Terima kasih atas wish...

Saya pun x ikut sangat cerita tu...bila ada kesempatan tengoklah,sbb kengkadang x sempat nak sampai umah kul 7...tersekat dalam traffic..huhuhu...novel kasih suci tu pun saya dah baca...tapi ada kelainan sikit yang di novel dan di tv....

 
Real Time Web Analytics