June 7, 2011

Little pressie for Little girl...

Okay...kali ni mama nak story pasal little pressie for little girl...
On last 21st May 2011,Rizqullah and mama get an invitation from Mama Kizkiz for Kizkiz 1st Birthday party which was held at condominium jusr behind of Tropicana Mall...


So...dah gi birthday party harus ada birthday present for the little one kan...
Takkan nak gi tangan kosong je ke sana...


Cerita yang mama nak citer adalah...apa yang berlaku ketika mama gi beli hadiah ni...
Dengan siapa lagi kalau bukan dengan Rizqullah...
Anak kecil kesayangan saya ni....


Oh yer...apa benda yang beli untuk Kizkiz???
Nak tahu apa yang kami belikan untuk si comelious Kizkiz...


Haaaa...ini lah dia hadiah kecil dari kami....

Hadiah with the wooven bag...
Sorry sangat mama kizkiz@yana...tak sempat nak balut....
Jadinya express je ek...
Masuk dalam wooven bag yang boleh digunapakai tuk shopping atau jalan2...

Close-up sikit...
Harap Kizkiz sudi terima hadiah kecil ini dari Abang Rizqullah....
**Cewaahh,abang tu...mestilah Rizqullah tua 8 bulan dari Kizkiz...**

Dan sepanjang sesi beli pressie tuk Kizkiz tu...
Rizqullah dalam keadaan ini...
Tido sepanjang perjalanan ke kedai,sampai kedai dan habis membeli pun Rizqullah dalam keadaan ini...
And even sampai ke parking lot tempat berlangsungnya Birthday Party Kizkiz...
Rizqullah masih tido...

Ini adalah cerita awal ketika mama dan Rizqullah sibuk membelikan hadiah buat Kizkiz...(Sama2 beli ke??bolehlah ek...countable arr yer,walaupun Rizqullah sedap tido je masa tu...)..Rizqullah dah macam qada tido je masa tu...huhuhu...nak kata penat sangat,tak jugak...maybe sedap kot tido dalam kereta with air-cond...biasalah budak2 kan memang suka tido dalam kereta...


Next story will be the birthday party of Kizkiz...itu next entrylah yer...so mama kizkiz,wait for the hasil tembakan senapang tak berpeluru dari mama Rizqullah....


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful day!! 

4 comments:

lizz said...

ololo comelnyer dier tdo...geramnye nengok...

LYAfrina said...

MESTI SUKERNYA DPT HADIAH NI.. SENANG LA NK BELI HADIAH KALU RIZQULLAH TDO J SPANJANG MASA..KALO X NK MGEJOR LETIH GAK YER.

Maslina Roslan said...

Lizz,

Time tidolah akak rasa dia paling aman..hehehe...leh gak akak relax kejap..kalau x ada je benda dia buat..huhuhu

Maslina Roslan said...

Lya,

Itulah sib baik masa tu dia tido...tapi kalau dia jaga pun ok je..dia leh je jalan baik2 ngan mama dia...alhamdulillah,dia anak yang mendengar kata...=)

 
Real Time Web Analytics