June 5, 2011

Love to see he smile...

Ya Allah syukur sangat-sangat..Alhamdulillah...
It's been a while jugaklah mama tak lihat Rizqullah tersenyum...
Saban hari asyik bermuram dan macam ketakutan je...

Tapi sekarang...
Dia dah berubah...
Rizqullah sudah kembali tersenyum dan bergelak tawa seperti biasa kembali...
Mama love to see him smile again...


Di samping tu...sekarang ni pun Rizqullah dah tak banyak bagi masalah mama...
Alhamdulillah...sangat mudah menjaga dia sekarang nih...
Selepas berubat tempoh hari dengan seorang Ustaz di Shah Alam...
Banyak sangat perubahan Rizqullah...


 Ohhh...mama love to see you smile again my dear son...
Mama love to see you laugh again....
Mama love to hear your bebelan yang panjang lebar tu...
Mama love to hear when you try explain so much of things kat mama...
Dan paling buat mama tersenyum ialah...
Rizqullah kelihatan sangat bahagia dan happy...


Wahai anakku sayang...
Mama will love you forever and protect you always...
Mama akan lakukan apa sahaja untuk pastikan yang terbaik untukmu anakku sayang...
**Begitu juga untuk anak2 mama yang lain...mama akan buat perkara yang sama...protecting you from BAD influence...**
Biarlah orang bersangka buruk sekalipun pada mama...
Yang penting mama akan jaga HAK Rizqullah atas rezeki yang mama dan ayah ada...
Sbb kerana kehadiranmulah anakku sayang...
Rezeki mama dan ayah semakin murah...
Semua ini adalah untuk kamu anakku bukan untuk ORANG LAIN...
**Disamping berkat kerja keras dan tawakal kami pada Allah swt..**

Pada ayah...don't worry...sekarang ni Rizqullah sangat2lah charming...
Suka tersenyum sekarang ni...
Suka buat hati mama gembira dan tenang...
Dan macam mama bagitau ayah dalam phone...
Rizqullah dan ayah is more important for me than other thing...
I'm going to make sure that both of you is happy and tak der sesiapapun yang akan buat kamu berdua susah hati dan menyusahkan kamu...

Oh!!!tak sabarnya untuk kita bertiga kembali...
Lagi sebulan lebih je kita akan kembali bersama...

Okaylah...cukup dulu entry ringkas kali ni...
hampir seharian jugak ni mama tak update apa-apa kat sini...

Till my next entry...salam sayang dan salam 1 Malaysia untuk semua...

Have a nice and beautiful weekend!!

4 comments:

nurathirahkaman said...

entry yang sungguh SWEET..comel sangat rizqullah..hope that rizqullah will be a good son to his parent..jadi anak yang soleh dan bijak..:)

Nor Suhaiza said...

untungnyer rizqullah da mama cam akk ni..
to rizqullah, be a good soon okey...
jgn noty2..hik3...
suka2 ati je auntie ieja ni bg nsihat ek...
take care ;)

Maslina Roslan said...

Atikah,

Terima kasih dear..mudah-mudahan,semoga dia sayang semua orng dan menghormati orang lain...ameen...

Maslina Roslan said...

Suhaiza,

Akak yang untung ada anak seperti Rizqullah...sangat memudahkan akak dalam membesarkan dia walaupun ayah dia x der bersama kami...

Insyaallah dia akan jadi anak yang baik..mudah-mudahan...ameen

 
Real Time Web Analytics