June 24, 2011

Mama's very little PROJECTSSSSSSS...

Mama ada little PROJECTSSSS??????

Apakah project terbaru mama???
Bukak blogshop kaahhhhh???
Jual baju bajan???Jual toys??? atau....
Jual apa sahaja yang boleh dijual secara online???

Oh...sudah tentu bukan..sbb kalau ada,mesti mama dah sibuk canang sana sini...
Marketing kena baik beb kalau nak berjual barang2 nih...
Bukan takat marketing je kena baik...
Tapi camne strategi kita nak marketkan barang pun kena betul...
Barulah leh mendapat untung dari perniagaan kita tu...

Tapi kan..tapi kan...mama tak ler berbisnes besar2an pun...
Nak kata amik tempahan pun x jugak...
Just buat suka2 je...sbb minat kan...
Kalau amik pun...selected tempahan je...**ewaaahh,memilih pulak ko erkk...***

Heeeeeee...apalah project mama kan??

Dah..jom sambung apa sebenarnya yang mama nak kongsikan...

Fuuuhhh....Akhirnya,setelah sekian lama mama tinggalkan minat kecil mama nih...
Kini...mama mula kembali aktif menghasilkannyaa....

Apakah yang mama buat sekarang nih???
Silalah scroll bawah sikit jeee....

|

|

|

|

|

|

|

|

Taarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!

Inilah dia...project kecil-kecilan mama Rizqullah...
Buat suka2 je,bukan untuk dijual pun okay...
Tapi sebagai hadiah buat Cik Nani...

Tahukah anda apakah ini???
Bagi yang kenal dan biasa dengan dunia persiapan perkahwinan...
You might come know what is this...

Inilah dia BUNGA DIP...

Salah satu anak bunga yang akan dicantum-cantumkan nanti....

Dan tak sah kalau pembantu mama tak membantu dalam membuat semua ini...
Waahhh..baguskan mama ada pembantu...
X derlah penat sorang2 kannn....

Siap tolong tiup sampai kering nih...hehehe...

Mama...yang ni dah kering...
Boleh Rizqullah 'tolong' cabutkan...

Dan ini adalah hasilnya....
Opssss...sebahagian sahaja dari hasilnya...
Nak tahu apa yang akan terjadi selepas ini...
Tunggukan ya....




Ini adalah hasil kerja tangan mama Rizqullah...serius mama memang minat bangat buat benda ni...nak tahu apa hasil terakhirnya...next entry jelah yer mama cerita....


Ermmmm...kalau mama jual ada ke yang berminat nak beli????
Heeeeeee....saja tanya...kalau good respond maybe boleh difikirkan...^_____^


Okaylah...cukup dulu entry pasal mama's little project ni...nak tahu apakah hasil terakhirnya...tungggggggggggggggggggguuuu...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful day!!!

8 comments:

luvelymummy said...

hebatttt!!! project terbaru...!!! Tahniah & teruskan usaha anda!!!!

mama ikhwan & Ikha said...

hebatla... kreatif... bagus2... nanti mesti ada yang tempah... :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah akk..beshnye cantik nye..iqa suke!!!!

Mek Norfa said...

kretifnya.. pandai akak buat

OMR (Rose) said...

cantik! pandainya mama rizqullah ni buat bunga dip...sy suka tgk tp x reti buat =)..kosnya tinggi ke nk buat bunga dip ni?

liza said...

mmg kreatif la mas..akak dulu masa nak kawen ada nak try buat bunga dip ni..tapi tak berapa kreatif n malas..last2 buat bunga telur biasa jer..

KinosKoko said...

tawu2 projek ni..member pun buat bisnes ni jugak..hehe..

naniklang said...

adalah aku terlompat2 kesukaan di sini melihatnya..
suka2..
tq Mas..

nape ko wat cantik, aku try wat sket aritu mcm hampeh? hehe

 
Real Time Web Analytics