June 12, 2011

Marah!!!!

Okay...sabar...sabar dulu mama Rizqullah...
Tajuk panas tu hari ni???
Apalah yang buat mama Rizqullah ni marah bebangat???

Ada orang bikin onar ke dalam hidup mama Rizqullah???
Ada orang buat mama Rizqullah jadi incredible hulk yang kaler hijau tu ke??


Ish...tak der lah mama Rizqullah marah camtu sekali...
Mama marah biasa-biasa je nih...


Dan sebenarnya mama tak tahulah nak marah ke tidak...
Kalau korang kat tempat mamalah kan...
Rasa nak marah ke nak gelak???


Cuba korang tengok kat bawah ni kejap....
Tengoklah apa yang terjadi yang boleh mengundang rasa amarah pada si kecil ni....
Kengkadang tu bila dah tension sbb banyak kali sangat si kecik ni buat hal...
Singgah jugak sedas dua cubitan kat peha gebus dia tu...
Geram okay..ada je benda dia nak kasi high blood pressure mama dia...

Itu dia...
Beli toy memahal...dia buat jadi kerusi...
Haih...nak marah ke nak gelak ke nak apa???
Entah mana dapat akal buat benda tu jadi camtu...

Haaa...ini satu lagi...
Habis huru hara bilik di buatnya dia...
Rasa apa???
Nak marah ke tidak???

Dah habis tu...dia jumpa plak yang ini...
DVD Barney...
Buat2 muka kesian mintak mama pasangkan CD...

Buat-buat plak senyum kambing dan muka cedih...
Adduuhhhh....terus tak jadi nak marah...
Huhuhuh...walaupun penat berpuluh kali kemaskan tapi mama layankan jugak kerenah Rizqullah ni...
Kengkadang tu risau jugak kalau2 mama spoilkan Rizqullah with this LOVE...

Okaylah...ini antara aksi2 Rizqullah sekarang ni kalau dapat masuk bilik...huhuhu...sepahkan bilik???memang leh bagi award kat dia ngan ayah...dua2 sama je okay...yang penat kemaskan balik...mama jugak...kengkadang tengok keletah Rizqullah ni,buat mama terkenang kat en suami...some of his naughtiness memang mimik sikap ayah dia...'Like Father Like Son" lah katakan...huhuhuuhu...

Apapun,ayah...Happy Father's Day!!!I tahu you nak baca this blog malam ni...So,alang2 tu I wish advance untuk you coz definitely minggu depan it's hard to wish it to you..dari malas nak post entry...tertiba rajin bebangatlah plak kaannn...ehehehe...sbb I tahu you nak bukak and baca blog ni..itu yang rajin post entry malam ni...kalau tak plan esok je update...

Apapun...nak tahu banyak lagi pasal anak you???you tunggu the present that will be send to you soon....apakah ia???BIARLAH RAHSIA...namapun suprisekan sayang...so,harus suprise be a suprise...

Okay..dah,cukup dulu...Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and pleasent night!!!

**Pssstt...kejap lagi nak layan AF9 Final...rasa2 siapa yang menang???HAZAMA,FINA,AZRY or LENA??...jom kita tonton sama2...pada yang gi Putrajaya...enjoy kat sana,tapi jagalah sahsiah dan peribada diri...**

4 comments:

Doktor Love said...

hi2 rizqullah...wahhh...rajinnya bgi sepah. noty betui dier... huhu.

~comelnyer header akak yg baru neyhh.
like2!

vampire's lovex said...

hehehe comel,x jd nak marah kan bila tgk baby2 nih....

Mama Rizqullah said...

Hi Kak Fatin,

A'ah...chaye shuke sepahkan bilik and bully mama...akak bila nak banjer caye chokichoki??

-Luv-
Rizqulah

Mama Rizqullah said...

Vampire's lovex,

Betul tu...x jadi nak marah bila dia buat muka comel dia...huhuhu...spoil2...

 
Real Time Web Analytics