June 18, 2011

Morning Malaysia!!!

Selamat pagi!!!
Morning Malaysia!!!

Hehehe...hari ni hari SABTU...
Hmmm...tak tahu nak bawak Rizqullah ke mana hari ni...




Semalam malam mama dah bawak di jalan2 ke KPJ Selangor tengok his new cousin...
Congrats to Uncle Bob and Auntie Intan for the arrival of 
the sweet princess 'Aisya Damia'...
Nanti jelah yer mama sharekan gambar2 yang sempat dicaptured...
Oh,mama x amik banyak...tapi kena copy dari DSLR Mak Lang...huhuhu...


Pas visiting them...mama dan Rizqullah gi makan2 kat Kedai KOPI 1,Shah Alam...
Rewarding diri sendiri and Rizqullah with delicious food....
And also belanja makan Uci dan dayang2 semua coz helping mama so much on raising up this little rascal...without them maybe mama dah duduk terjelepuk kot....
Malam tadi a bit hampa with the service at Kedai Kopi 1,everything is seem very slow...


Okay mama...Rizqullah dah ready to go out...mana kita nak jalan hari ni???It's okay,I'll behave myself today mama...

Hmm...hari ni mama was thinking to bring you The Curve,saja jalan2 ke sana....tapi as usual,plan je...tapi in mind pun ada plan nak gi Cyberjaya...nak usha Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya...huhuhu...tengoklah keadaan yang mana satu nanti...

Walauapapun,Rizqullah and mama will be jalan2 today!!!yippiie!!!and next week Rizqullah,mama,Uci and dayang2 will be in Port Dickson for a one day vacation...
So happy doing this with all my loves one...

Tak sabar rasanya nak tunggu ayah balik...vacation plan dalam kepala mama ni ada banyak sangat...and Matta fair pun coming soon...harus grab semua opportunity nih...

Okaylah....just a simple one today...

Till my next entry,salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have  a nice and beautiful day!!!

3 comments:

cikida said...

seronok dgr cite mama ni...ade je aktiviti ye..;)

Mama Rizqullah said...

Cikida,

Hehehe...kesian kat dak kecik tu...5 hari dok terperap je kat umah,time weekend je mama dia leh bawak dia jenjalan...^____^

syaz said...

mama..tak nak kongsi resepi buat bunga dip tue ke...?

 
Real Time Web Analytics