June 28, 2011

Munchy's : Share the fun!!

Entry tertunggak lagi nih...lama betul mama simpan citer nih...
Dah boleh consider as basi kot rasanya...

Last week pun ada event Oreo apa dunk entah..hehehe...bersama papa romantik,Aaron Aziz...rugi tul x gi,tapi itulah...mama minat lakonan dia je,bukan orangnya...so,x regret sangatlah x gi One Utama last week...pada yang jumpa Aaron Aziz tu...mesti dalam hati dok cakap..."Alaaaaa,hensemnya diaaaa..."...heeeeeee...

Okay..yang ni plak event yang berlaku on 5th June 2011 yang lepas...yang mana actually kami tak tersengaja pun jejakkan kaki di sini...niat asal sesaja nak bawak Rizqullah jenjalan,exercise lari-lari kat shopping mall...


Tak mahu panjang cerita dah...jom tengok apa yang sempat mama captured sepanjang berada di One Utama...

Jalan2 jumpa event ni kat New Wing...

Pintu masuk@Pintu Gerbang....
Meriah betul tengok event nih....

Rizqullah yang baru bangun tido...
Berkerut muka diaaa...

Haaa...kan mama dah cakap meriah...
Bermacam-macam biskut Munchy's di jual...
Dannnnn...
Semuanya murah2....rugi tak borong...

Mr Robot...
Comel je tengok Mr Robot nih.....

Rizqullah yang masih keblurran...
Tertanya-tanya dia...
"What happened???" 

And after spending RM 20 kat situ...kami dapat main game dan amik gambar suka sakan camni....since yang lelain x mo join,jadinya mama dan Pak Su Rais jelah bergambar...

Dannn inilah hasilnya....



Ini jelah antara aktiviti kami di sini....having little fun and we did enjoy this....

Thank you Munchy's!!!
Sesuai sangatlah tema event korang tu...

"Share the fun with Munchy's"

Okay...dah cukup dulu entry tuk kali ini...till my next update...

Salam sayang buat semua and salam 1 Malaysia...

Have a nice and beautiful day!!!

4 comments:

cik_sna said...

so sempat tak rizqullah maraton dalam mall tu??hahah

*salam ziarah. membalas balik kunjungan anda^^

Mama Rizqullah said...

Cik sna,

Sempat sangat kami maraton dalam tu...penat kami mengejar dia...haih,segan plak org dah pandang2 kami...huuuuuu...

el said...

ada gaya cam tukang masak CHEF hehehehe

Mama Rizqullah said...

El,

Hahaha...baju pinjam je tu...

 
Real Time Web Analytics